HoI4 benzeri basit oyun önerisi

Chole

Decapat
Katılım
10 Temmuz 2019
Mesajlar
487
Çözümler
1
Arkadaşlar, HoI4 oynamayı denedim. İlk yamasızdı, anlıyordum da. Bir şey yapamayınca oyunu Türkçe yamaladım, yine bir şey yapamadım. HoI4 gibi oyunların en basitini söyleyin de ondan başlayayım bari. Bir tane aşırı basit çizgi oyun vardı, o kadar da basit olmasın. Elimde Frostpunk var bu arada, önerirsiniz diye söyleyeyim dedim. Önerileri bekliyorum, lütfen çeşitli öneriler gelsin.
 
Hocam ben ilk başladığımda 2 hafta önce .yaklaşık 100 saat oyun deneyiminden sonra kendi kendime çözmüştüm oyunu okadarda zor bir oyun değil bence oynarsanız çözersiniz. İnternette rehberleri bulunuyor.
 
Hocam ben ilk başladığımda 2 hafta önce. Yaklaşık 100 saat oyun deneyiminden sonra kendi kendime çözmüştüm oyunu o kadar da zor bir oyun değil bence oynarsanız çözersiniz. İnternette rehberleri bulunuyor.

Bazen Türkçe yama kurmak oyunlarda büyük sorunlara yol açıyor bu yüzden Türkçe yama kurmadım ingilizcem de A2 seviyesinde o yüzden oynayamıyorum.
 
İngilizce oynayın bir süre sonra rahatça anlayacaksınız. Oyunun videolarını izlemeden öğrenmeniz de bir hayli zor videolarını izleyin. Europa universalis 4 de öneririm bu arada. Onu da öğrenmek için video izlemen gerekiyor öğrenince gerçekten çok keyifli oyunlar.
 
İngilizce oynayın bir süre sonra rahatça anlayacaksınız. Oyunun videolarını izlemeden öğrenmeniz de bir hayli zor videolarını izleyin. Europa Universalis 4'de öneririm bu arada. Onu da öğrenmek için video izlemen gerekiyor öğrenince gerçekten çok keyifli oyunlar.

Peki o zaman rehber videoları izledikten sonra tekrar indirip devam ederim.
 

Geri
Yukarı