HOI4 Birleşik Krallığı nasıl yenebilirim?

Hava üstünlüğünü alabilecek kadar Fighter yeterli. Ne kadar fazla CAS o kadar düşman birliğine atılan hasar demek o yüzden CAS daha önemli. CAS sayesinde daha birliklerin savaşa girmeden düşman birlik organizasyonu bitebilir.

Uçak basın rahat bi 10k/5k basın (bunları yaparken ana karanızı koruyun) onları kaldırcak petrol bulursanız ne mutlu sonra paraşütçüler ile işini bitirirsiniz

Hocam eskiden bilgisayar 32 bit diye 1.6.2 kullanıyordum ve kolay çıkıyordum. Sonra başka bir bilgisayarda 1.10.7'de oynamayı denedim. Hollanda'yı yenemedim. Çıkartma desen üstünlük alınmıyor.

Bir exploit var ama hile ile oynamak eğlenceli değil dediğinizi gördüm muhtemelen bu da eğlenceli gelmez, yine de anlatayım. Direkt olarak oyun başında paraşütçü birlikleri basıp basabildiğiniz kadar birlik bastıktan sonra hiç dünya tansiyonu yaratmadan (Fighter araştırmalarına gidemesin diye) yeteri kadar uçağınızı basıp direkt olarak İngiliz'e savaş açıyorsunuz. Paraşütçüler adaya atlıyor, siz de birliklerinizi adaya götürüyorsunuz. Oyun başında zaten İngiliz anakarasında sizdeki birliklere kıyasla hiç birlik olmadığını göreceksiniz. Koşa koşa alırsınız adayı.

Nasıl hocam anlamadım.

Nasıl hocam anlamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forumdan bir arkadaşın videosu, adını unuttum maalesef etiketleyemiyorum. En temel Exploit'lerden birisidir.

Benim hocam bu ben arkadaş Türkiye ile nasıl alınır diye soruyor sandım o yüzden açıklama garip gelmişti.

Benim hocam bu ben arkadaş Türkiye ile nasıl alınır diye soruyor sandım o yüzden açıklama garip gelmişti.

Bu taktik işe yaramaz oyun başı savaş açmak anlamsız mefo çok kritik önemli bir buff.
Edit: Gerçekten işe yarıyormuş Amerikayı almayacaksınız sandım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…