m3c
Hectopat
Neden?no step back ile heavy basmanın hiçbir anlamı kalmadı.
Neden?no step back ile heavy basmanın hiçbir anlamı kalmadı.
Türkiye olarak türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim.Eğer tank üretemiyorsan kullanabilirsin. Heavy tank basma no step back ile heavy basmanın hiçbir anlamı kalmadı.
Tek kelime: Üretim.Türkiye olarak türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim.![]()
nası?? üretim derken?Tek kelime: Üretim.
Türkiye olarak Türk lirası değer kaybetme sorunun çözümünüde alırsam biter benim işim.![]()
biliyorum ben kökten çözmek istiyorum.Hocam six Arrow'dan Etatism'e verin Decision'lardan 100 gün geciktiriyor. Her verdiğinizde 100 gün geciktiriyor ama karşılığında 75 PP alıyor.
Onunla ilgili desicion vardı altlarda.biliyorum ben kökten çözmek istiyorum.
Gerçek hayatı diyorsunuz sandım. Tam olarak anlamadım neyi kastettiğinizi ama arkadaşlar cevap vermiş sanırım.nası?? üretim derken?
hoi4 deki sivil ekonimiden başkasına geçince çıkan sorun.Gerçek hayatı diyorsunuz sandım. Tam olarak anlamadım neyi kastettiğinizi ama arkadaşlar cevap vermiş sanırım.
O kadar saatim var şunu yeni öğrendim. Sonunda isyanları bastırabileceğimSüvari: Gene dayanıksız olduğu için tek kullanılmaz. Ama isyan bastırması en iyi olan birliklerden biridir. Birliğin içi doldurulabildiği kadar süvari birliğiyle doldurulur ve isyan bastırmada kullanılır.
Modern Day mi oynuyorsunuz? Normal oyunda böyle bir şey yok da?Türkiye olarak Türk Lirası değer kaybetme sorunun çözümünü de alırsam biter benim işim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.