HOI4 düşük erzak ve donanmayla savunma

Zaten 39-40 gibi 100 gemiye ulaşıyorsunuz bunda herhangi bir problem yok fakat bu yine de onunla kapışabileceğiniz anlamına gelmiyor.
Beni daha fazla gaza getiriyorsunuz ama. 30 tane askeri fabrikam varken 200-300 tane tersane bas diyorsun bana resmen.

Battleship destroyer ve submarine bas sadece. Önce Rusya'yı yen sonra müttefiklere dal o zamana kadar donanman iyi olur İtalya'da yardım eder.
Battleship için artık çok geç 1 yıla Sovyetleri düşürse bile 1 yıla 2 tane battleship zar zor indirir. Kaldı ki donanması müttefikler tarafından ezilmiş. Yani yeni güzel bir donanma basıp 3 ülkenin birleşimiyle kapışması kolay olmayacaktır. Ayrıca İtalya'nın balıkçı tekneleri dışında herhangi bir gemisi kaldığını düşünmüyorum salak yapay zeka hepsini kaybetmiştir kesin.

O normandiya olduğunda zaten ben olsam direkt alt + F4 yaparım, normandiya olduğunda 44 Almanya'sı ile şansın %20 falan oluyor.

En azından Battle Cruiser bassaydı, Battleship çok sancılı bir şey.

Aslında iyi çıkartma yapmıyor ve Amerika'yı alt etmek çok basit ama şu anda bu durum ile bu mümkün değil savaşı kazanmayı bırakın zar zor hayatta kalıyorsunuz.

Battlecruiser olabilir evet.
Battle Cruiser yok ediyor, Feci etti fransız donanmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…