HOI4 Great War Redux turan kurulamıyor

Oynanır tabii ki.

Bir bakayım hocam teşekkürler.

Yanlış modu kullanıyorsunuz zannedersem hemen kontrol edeceğim.

Eğer bu modu kullanırsanız yapabilmeniz lazım mod zaten maxmarine ait.

Hocam bu mod hata veriyor failed to load map diye. Videodaki modu da denedim aynı hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?

Bir bakayım hocam teşekkürler.

Hocam bu mod hata veriyor failed to load map diye. Videodaki modu da denedim aynı hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Enteresan bende bir deneyim açmayı modu bakalım hata alırsam geri dönüş yaparım.

Enteresan bende bir deneyim açmayı modu bakalım hata alırsam geri dönüş yaparım.
Hocam şöyle ki mod güncellenmediği için eski sürüme uygun şekilde kalmış dilerseniz daha önce kullandığınız modun yanına attığım diğer modu kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Hocam şöyle ki mod güncellenmediği için eski sürüme uygun şekilde kalmış dilerseniz daha önce kullandığınız modun yanına attığım diğer modu kullanabilirsiniz.

Ona da bakayım hocam.

Formalama modunu da denedim ama turan kurma kararı gelmedi. Tüm Rusya'yı almama rağmen. Eski sürümde mi çalıştırmayı denesem bu modlar için?

Ona da bakayım hocam.

Formalama modunu da denedim ama turan kurma kararı gelmedi. Tüm Rusya'yı almama rağmen. Eski sürümde mi çalıştırmayı denesem bu modlar için?

Eski sürümde de denedim. Yine focuslar aynı turan kurulmuyor.

Son düzenleme:
Ona da bakayım hocam.

Turan hayali yine yalan oldu...

Ona da bakayım hocam.

Dilerseniz WW2 yani standart senaryoda oynayabilirsiniz.

Europe in flames agora modu benim için vanilla oyunun yerini almış vaziyette çok uzun zamandır ve yanlış hatırlamıyorsam Turan vardı.

Turan hayali yine yalan oldu...

Dilerseniz WW2 yani standart senaryoda oynayabilirsiniz.

Europe in flames agora modu benim için vanilla oyunun yerini almış vaziyette çok uzun zamandır ve yanlış hatırlamıyorsam turan vardı.

Vanillada da var hocam. Turan kuracaktık viran olduk desenize :D zaten bu aralar hardly anything sevres başarımına taktım onu yapmaya çalışıyorum. Çok zor vallahi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı