HOI4 her toprak için Supply Hub gerekli mi?

Yeniçocuk

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2018
Mesajlar
5.549
Makaleler
2
Çözümler
13
Merhaba. HOI4'te ana toprağım ve ele geçirdiğim toprakları ihya etmek için hepsini basıyorum. Az önce bir videoda her yere Supply Hub açıp, tren hattı kurup karmaşıklığa gerek yok demişti. Bu doğru mu çünkü ben her yere Supply Hub kurup tren inşa ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yılın işsiz ödülünü size veriyorum iyi günler. Şaka maka hocam ben 44e gelince kasıyor siz ne yaptınız.

Bende sadece construction ekranında kasıyordu. Oyunu alalı en kötü 2 ay olmadı 177 saat oynamışım. Yeni oyuncu olduğum için hepsini bilek gücüyle almadım tabii ki. Bu forum yüzüne ETS 2 ve HOI4 bağımlısı oldum. 😀
 
Ben öyle yapıyordum ama gerek yoksa yapmam. Supply destek at şeklinde onu oyuna girince tüm Hub'ları monetizasyon olarak değiştireceğim.
Orduyu seçip üst kısımdan da ayarlayabilirsin onu. Ordudaki at resmini motorize olarak ayarlarsan ordunun gittiği her hub otomatik motorize dağıtım yapar o orduya.
 
Orduyu seçip üst kısımdan da ayarlayabilirsin onu. Ordudaki at resmini motorize olarak ayarlarsan ordunun gittiği her Hub otomatik motorize dağıtım yapar o orduya.

O kısmı anladım şans eseri kurcalarken öğrenmiştim. Yavaş yavaş öğreneceğim oyunu. Industry ve engineering araştırmalarında genelde oyun video yayınlarında bulunan araştırmalar bende yok(death of ve man the guns lazımmış bu arada) bulmak için izlerken fark ettim buraya sorayım dedim.
 
Şu an 2008 yılındayım ve Rusya, ABD, balkanlar bir kısmı, Orta Avrupa, Güney Amerika( Brezilya bazı topraklar hariç), Türkiye, İran, Afganistan, Hindistan, Fas, Madagaskar, Afrika boynuzu İberya buralara hükmediyorum. 1938 yılında tahminim 10 falandı. 2008 yılında 568 sivil fabrika var.
Millenyum Dawn modu mu oynuyorsunuz acaba?
 

Geri
Yukarı