HOI4 ile DLC alınır mı?

ValiBey36

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
2.830
Makaleler
2
Çözümler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600 AF İşlemci
INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı
Biostar A302M Anakart
500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD
2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM
LG 22MK400H Monitör
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, canlar. Bugün zaten bir konu almıştım HOI4 konusunda. Sonunda kararımı verdim, ve HOI4 aldım. DLC almalıyım? Not: Yeni başladığım için çok detaylı bir oyun istemiyorum. Bilgilerinize...

hoi4.png
 

Dosya Ekleri

  • hoi4.png
    hoi4.png
    287,9 KB · Görüntüleme: 300
Bu şekilde 100 saat geçir hangi ülkeleri sevdiğine karar ver, Almanya seviyorsan mesela al waking the Tiger'i eski Almanya imparotorluğunu, Avusturya Macaristan'ı, İtalya'yı geri getir central Power'i kur yeniden, Türkiye ile oynarken zevk alıyorsan Battle for the Bosporus'u alırsın mesela. Ama benim en beğendiğim Waking The Tiger ve Battle For The Bosporus.
 
Almalısın. En azından Battle for the Bosporus DLC'sini al. Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan'a özel odak ağacı, birim tasarımları, seslendirmeler, seçimler ve tarihi önemli kişileri ekliyor.
 
Hocam bence gerekli birkaç DLC var onları almanızı öneririm. Battle for the bosporus, waking the tiger, le résistance DLC paketleri indirimde ise alınabilir. İngiltere sömürgeleri olan ülkeleri oynayacaksanız together for victory DLC paketi satın alınabilir.
 
Battle of the Bosphorus DLC'sini almayı düşünüyorsan Dead or dishonor DLC'si ile beraber almanı öneririm. Çünkü sadece Battle of Bosphorus varken Yunanistan ve Bulgaristan harici balkan ülkerinin kendine özel odak ağacı olmuyor ve oyunun gidişatında farklar olabiliyor (en azından bende böyle) Dead or Dishonor DLC'sini de alırsanız Battle of the Bosphrous yanında Türkiye ve diğer tüm balkan ülkelerine özel odak ağaçlarını oyuna eklemiş olursunuz.

Şu anda DLC'ler de indirimde açıkçası alacaksanız Waking the Tiger Battle of the Bosphrous Dead or Dishonor Together for Victory DLC'lerini de almanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı