HOI4 İngiltere çıkarması nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan ErenD1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 67

ErenD1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, cidden kaç tane save sildim, İngiltere'ye çıkardığım için. Dünya kadar naval bomber basıyorum, olmuyor. Dünya kadar submarine basıyorum, olmuyor. Yani bir şekilde benim donanmamı tamamen bitiriyor. Hava üstünlüğü de alıyorum her zaman, gene olmuyor. Eskiden çıkabiliyordum ama güncellemeden sonra hiçbir şekilde çıkamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet =) Yaklaşık 10 dakika önce çıkartmam bitti. Belki yardımcı olabilirim.

Deniz üstünlüğünü mü alamıyorsunuz, çıkartmanız mı başarısız oluyor?

Biraz daha ayrıntı verin lütfen.

Hocam ya paraşütcü atacaksınız ya da Almanya oynuyorsanız yanınızda İtalya varsa savaşın başından ilerisine kadar hiçbir şekilde donanmayı denize koymayın ve sadece Fighter ve naval bomber ile hava üstünlüğü + gemi bombalayın siz denize hiçbir gemi koymazsanız ve uçaklar kalırsa İngiltere botu belli bir süre sonra gemilerinin %90'ını Akdeniz'e çekiyor o sırada bakın eğer İngiltere'nin donanma sayısı 20-50 arasına düşmüşse tüm donanmasını İtalya'ya çekmiştir ve kısıtlı zamanınız vardır çünkü belli bir süre sonra İngiltere İtalya'nın tüm donanmasını batırınca size çekiyor gemileri o sırada almanız lazım 50 parçadan az donanma gördüyseniz tüm donanmaları aynı anda görev verip koyun bir de üstüne uçak üstünlüğü alın eğer 100 parça ve daha fazlasını çekerse denize tüm donanmanızı çekin ve sadece uçaklar kalsın sonra donanma sayısı azalınca tekrar donanmanızı koyun bir de hocam unutmadan Fransa'yı düşürmeden İngiltere'yle donanma savaşına girmeyin Fransa ve İngiltere birlikte donanma çekiyorlar ilk önce Fransa'yı düşürün sonra İngiltere ile donanma savaşına girin girerken gemilere amiral atamayı unutmayın gemiler antrenmanlı olursa çok iyi olur eğer yeni çıkan DLC varsa sizde Strike Force ve patrol görevleri vererek donanma üstünlüğü kazanmanız lazım daha sonra çıkarsınız size tavsiyem eğer donanma DLC'si varsa sizde amfibi tank basıp çıkın genellikle İngiltere botu amfibi tanklı denizcileri tutamıyor ama eğer çıktığınzı yerde Supply sorunu varsa ya da hava üstünlüğü ingilteredeyse denizcileriniz tutunamayabilir.
Ya da bunları boş verdiniz paraşütcü atacaksınız bunun için ilk önce transport plane basmanız lazım doğru biliyorsam 10 paraşütçü için 1000 transport plane lazım daha az olabilir her neyse şimdi bir havalimanına transport plane koyduktan sonra ve paraşütcü bölükleri görevlendirdikten sonra çıkarma atılacak yere oklar olacak paraşütcülerin gidebilmesi için okun kapsadığı il ya da deniz olsun her yerde hava üstünlüğü gerekir mesela örnek veriyor normandiya ilinden Londra'ya paraşütcü atacaksınız normandiya ili dahil İngiliz kanalı dahil ve Londra'yı kapsayan İngiltere'nin ana karası dahil bölgelerin hepsine hava üstünlüğü şart öbür türlü paraşütcüler gitmez tavsiyem paraşütcülerin 20 combat width olması eğer paraşütcüler çok güçsüz olursa ya da Template'leri iyi olmazsa daha çıkamadan direk bölükler ölebilir ve silinebilir o yüzden zayıf savunmalı yerlere atın umarım yardım eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı