HOI4 Japonya ile ABD'ye nasıl çıkartma yapılır?

Geroyain

Decapat
Daha fazla  
Çin’i tekledik, çabucak sıra ABD’ye geldi. Donanmaların menzili maalesef Pasifik’in hepsini kapsayacak kadar büyük değil. Bunu nasıl çözebilirim?

Tek tek adalara çıktınız mı? Tek tek adalara çıkacaksınız yavaş yavaş ana karaya doğru ilerleyeceksiniz. Midway önemli bir ada midway çevresindeki adalardan ana kara çıkartması yapıyordum ben.

Tek tek adalara çıktınız mı? Tek tek adalara çıkacaksınız yavaş yavaş ana karaya doğru ilerleyeceksiniz. Midway önemli bir ada midway çevresindeki adalardan ana kara çıkartması yapıyordum ben.
Yok ben direkt anakaraya çıkmaya çalıştım hocam. Adaları alırsam çözülür herhalde sorun.

Zaten yapay zekaya karşı oynamıyor musun hocam? Hepsini al benceç yapay zekayı yenmek zor değil. Donanma savaşı kesinlikle yaptır.

Donanma olarak şöyle yapıyorum hocam şimdi denizaltılarını alıyorum devriye görevi veriyorum geri kalan gemilere Strike Force veriyorum. Doğru mudur kullanışım?

Donanma olarak şöyle yapıyorum hocam şimdi denizaltılarını alıyorum devriye görevi veriyorum geri kalan gemilere Strike Force veriyorum. Doğru mudur kullanışım?

Denizaltıları ben genelde raid atmak için kullanıyorum ama olabilir zaten yapay zekaya karşı oynuyorsun sorun olmaz.

Orada düşman gemileri bulması için kullanıyorum denizaltıları. Düşman ge misini tespit etmeden vuramıyoruz diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin hocam.

Doğru biliyorsunuz hocam. Evet öyle kullanabilirsiniz. Ama kaybedecek gibi olursanız çekilin. Amerika tekrar kurabilir donanmayı ama siz tekrar donanma çıkaracağım diye çok uğraşırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı