HOI4 Japonya nasıl oynanır?

arkadaşlar yapmanız gereken tüm önerileri size söylemişler zaten ancak katılmadığım tek bir nokta var o da maxmarine. bu adam aşırı abartılan bir balon bence. donanma kullanmayı bilmeyen, daha filolara nasıl emir vereceğini bile bilmiyen bir adamdan japonya rehberini izlemeyiniz lütfen!

Arkadaşlar yapmanız gereken tüm önerileri size söylemişler zaten ancak katılmadığım tek bir nokta var o da maxmarine. Bu adam aşırı abartılan bir balon bence. Donanma kullanmayı bilmeyen, daha filolara nasıl emir vereceğini bile bilmeyen bir adamdan Japonya rehberini izlemeyiniz lütfen!
Başlangıç rehberinde donanma öğretmiyor diye biliyorum. Daha sonrasında buna özel bir donanma rehberi mevcut bunu da kendisi anlatmıyor. Yanında metehan diye bir arkadaş var o anlatıyor ve kendisi bildiğim kadarıyla ciddi anlamda donanma kullanmayı biliyor. Kısacası doğru videoları izledikten sonra izlemesinde bir sakınca görmüyorum.

@Hypno japonya rehberinde donanma yok mu? donanmasız japonya ! ilginç ! çini alınca japonya için bitiyor mu yanı 2. dünya savaşı? hangi videosu bilmiyorum ancak bir videosunda kendisi donanmayı anlatmayı çalışıyordu ancak daha donanmaya emir vermeyi bile bilmiyordu. ben donanmayı yabancı bir kanaldan öğrenmiştim, uzun zaman oldu yoksa arkadaşa yardımcı olması için linki paylaşabilirdim.

@Hypno Japonya rehberinde donanma yok mu? Donanmasız Japonya! İlginç! Çin'i alınca Japonya için bitiyor mu yanı 2. dünya savaşı? Hangi videosu bilmiyorum ancak bir videosunda kendisi donanmayı anlatmayı çalışıyordu ancak daha donanmaya emir vermeyi bile bilmiyordu. Ben donanmayı yabancı bir kanaldan öğrenmiştim, uzun zaman oldu yoksa arkadaşa yardımcı olması için linki paylaşabilirdim.
Başlangıç rehberini izlemesini söyledim hocam 30 dakikalık videoda sadece Japonya ve Çin arasındaki savaşta neler yapması gerektiğini ve başlangıç sırasında nasıl oynanması gerektiğini anlatıyor bundan dolayı detaylı bir donanma öğretme bölümü yok. Dediğim gibi donanma için ayrı videoları mevcut bunlardan 1 tanesini atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde 40 dakikalık 1 video daha mevcut yanında Metehan diye birisi var onunla beraber anlatıyorlar. Yoksa savunduğum yok kendisi donanmanın bir halta yaramadığını ve metal parçasından ibaret olduğunu savunan bir insandı. Dediğim gibi doğru videolarını izlerseniz aradığınız bilgiyi aradan çekip çıkartabilirsiniz. Oyunda 2.100 saati olan bir insan olarak genel anlamda doğru şeyleri gösterdiğini düşünüyorum.

Başlangıç rehberini izlemesini söyledim hocam 30 dakikalık videoda sadece Japonya ve Çin arasındaki savaşta neler yapması gerektiğini ve başlangıç sırasında nasıl oynanması gerektiğini anlatıyor bundan dolayı detaylı bir donanma öğretme bölümü yok. Dediğim gibi donanma için ayrı videoları mevcut bunlardan 1 tanesini atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde 40 dakikalık 1 video daha mevcut yanında Metehan diye birisi var onunla beraber anlatıyorlar. Yoksa savunduğum yok kendisi donanmanın bir halta yaramadığını ve metal parçasından ibaret olduğunu savunan bir insandı. Dediğim gibi doğru videolarını izlerseniz aradığınız bilgiyi aradan çekip çıkartabilirsiniz. Oyunda 2.100 saati olan bir insan olarak genel anlamda doğru şeyleri gösterdiğini düşünüyorum.

Anladim hocam. Benim beklentim japonya gibi bir ulkede bir rehber cekiliyorsa en azindan pasifikte ne tarz bir donanma kurulmali gosterilmesi lazim. Bu videodan haberim yoktu 11 ay once bu videoyu yayinlamis. benim bahsettigim video cok daha eski olmasi lazim. Galiba bu sefer kendisinin bu konuda bilmedigini kabul edip bilen birinden yardim almis. Attiginiz videoya kisaca bir goz attim donanma mekanikleriyle ilgili hicbir bilgisi olmayanlara faydali olucak bir rehbere benziyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı