HOI4 kukla devletlere saldırma

Sucuk123

Decapat
Katılım
11 Kasım 2020
Mesajlar
194
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
HOI4'de Romanya'yı aldım. Balkanların tek sahibi olayım derken İngiltere ve Fransa bana dur dedi. Şu an bir İngiliz kuklasıyım. Ama eski gücüme yavaştan kavuşuyorum. Şu an etrafımda İngiltere ve Fransa'nın kuklaları var. Onlara saldırsam İngiltere ve Fransa bana savaş açar mı? Özgürlük garantileri yok ama yine de kuklalar.

Ayrıca nasıl kuklalıktan Free olabilirim. Şu Free olmamızı sağlayan puanlardan nasıl kazanbilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hindistan oyunda İngiliz kuklası olarak geçiyor, saldırıldığı halde hem fransızlar hem de İngiliz'ler size savaş açıyor. Saldırırsanız karşınıza alırsınız.
O kadar İngiltere dediler, savaşı kaybettim ama 300k kayıp verdirdim bu onlara baya bir hasar verir mi? Birde Hindistan önemli, benim bahsettiklerim Moldova falan.
 
Açıyorlar hocam bizzat denendi müttefiklerde açmıştı bana İngiltere ve Fransa savaş açınca denemeyin derim.
 
O kadar İngiltere dediler, savaşı kaybettim ama 300k kayıp verdirdim bu onlara bayağı bir hasar verir mi? Bir de Hindistan önemli, benim bahsettiklerim moldova falan.

İsterse en güçsüz devlet olsun İngiltere kuklası olsun yine de açıyorlar hocam 300k kayıp İngiltere nüfusuna bağlı ne kadar hasar verdiğin.
 
Büyük bir sorun var, sahipler İngiltere ve Fransa 😥.
İngiltere ve Fransa birlikte ittifaktaysa ve İngiltere ittifakın lideriyse; sadece İngiltere'yi işgal ettiğiniz an Fransa'da teslim olur.

İttifak lideri kimse, ona saldırın. İttifak lideri düşerse, ittifaktaki herkes teslim olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı