HOI4 "missing equipment production" nedir ve nasıl çözerim?

swezyyy

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibidir. Nasıl missing equipment production logosunu kaldırabilirim. Üretim yapmama rağmen gitmiyor.

Birliklerin savaşta mı? Ya da antreman mı yaptırıyorsun? Ve ya yıpranıyor mu? Ürettiğin ekipman harcadığına yetmiyor.
Yanlış bilgi vermişsiniz. "Missing Euqipment in Production" Templatelerinizde bulunan bir tür ekipmanın üretimini yapmadığınızı hatırlatır. Template'inize Anti-Air ekleyip üretmezseniz bu hata çıkar. Üretir ama yetecek kadar üretmezseniz çıkmaz.

Hocam bu arada asker basamıyorum hileli bir şekilde öğrenmek için oynuyorum ama ne yaparsam yapayım asker basamıyorum.

Hocam bu arada asker basamıyorum hileli bir şekilde öğrenmek için oynuyorum ama ne yaparsam yapayım asker basamıyorum.

Asker basamamanızın nedeni bir çok şey olabilir. Manpower ve Üretiminiz yerli yerinde mi? Ayrıca, bir birim üretmek istiyorsanız o birimin içerdiği her şeyi üretmek zorundasınız. Yani, piyade biriminiz support ekipman + silah taşıyorsa ikisini de.

Genellikle Bombardıman Uçakları ile görülür. Oyun en başta size bir miktar verir ama kimse üretmez. O uçaklar düşünce üretmediğiniz için bu gösterilir.
Yanlış bilgi vermişsiniz. "Missing Euqipment in Production" Templatelerinizde bulunan bir tür ekipmanın üretimini yapmadığınızı hatırlatır. Template'inize Anti-Air ekleyip üretmezseniz bu hata çıkar. Üretir ama yetecek kadar üretmezseniz çıkmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı