Birliklerin savaşta mı? Ya da antrenman mı yaptırıyorsun? Ve ya yıpranıyor mu? Ürettiğin ekipman harcadığına yetmiyor.
Evet. Eğer altyapı kötü ise az ikmal gider birliklere ve yavaş yavaş birlikler yıpranır. Bu da ekipman eksikliğine sebep olur.Ek olarak altyapı da etkiliyor diye biliyorum.
Yanlış bilgi vermişsiniz. "Missing Euqipment in Production" Templatelerinizde bulunan bir tür ekipmanın üretimini yapmadığınızı hatırlatır. Template'inize Anti-Air ekleyip üretmezseniz bu hata çıkar. Üretir ama yetecek kadar üretmezseniz çıkmaz.Birliklerin savaşta mı? Ya da antreman mı yaptırıyorsun? Ve ya yıpranıyor mu? Ürettiğin ekipman harcadığına yetmiyor.
Evet. Eğer altyapı kötü ise az ikmal gider birliklere ve yavaş yavaş birlikler yıpranır. Bu da ekipman eksikliğine sebep olur.
Hocam bu arada asker basamıyorum hileli bir şekilde öğrenmek için oynuyorum ama ne yaparsam yapayım asker basamıyorum.
Yanlış bilgi vermişsiniz. "Missing Euqipment in Production" Templatelerinizde bulunan bir tür ekipmanın üretimini yapmadığınızı hatırlatır. Template'inize Anti-Air ekleyip üretmezseniz bu hata çıkar. Üretir ama yetecek kadar üretmezseniz çıkmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.