HOI4 Multi'de İngiltere nasıl alınır?

Makaleler
1
3 kişi HOI4 agora modunda multiplayer oyun oynuyoruz. Ben İtalya, bir arkadaşım Alman ve diğer arkadaşım Türkiye'yi aldı. 39 yılında geldik ve alman oynayan arkadaşım Avusturya ve çekoslavakyayı ilhak etti. Polonya'yı, Fransa'yı, Belçika'yı ve Hollanda'yı aldı. Arada ana karasına İngiltere'den çıkartma yiyor ama bir şekilde tutuyor. Ben ise Yugoslavya'yı düşürmek üzereyim. Etiyopya ve Libya'yı kaybettim ama en azından Libya'yı kurtarırım. Türkiye ile oynayan arkadaşım ise çok fazla oynamayı bilmiyorum biz onun cephesinde savaşıyoruz. İngiltere'yi bitirip sovyetlere saldırmayı düşünüyoruz. Zaten sovyetler kara savaşı olacağı için kolay olur. Ama İngiltere çok can sıkıyor. İngiltere'yi nasıl fethederiz?

3 kişi HOI4 agora modunda multiplayer oyun oynuyoruz. Ben İtalya, bir arkadaşım alman ve diğer arkadaşım Türkiye'yi aldı. 39 yılında geldik ve alman oynayan arkadaşım Avusturya ve çekoslavakyayı ilhak etti. Polonya'yı, Fransa'yı, Belçika'yı ve Hollanda'yı aldı. Arada ana karasına İngiltere'den çıkartma yiyor ama bir şekilde tutuyor. Ben ise Yugoslavya'yı düşürmek üzereyim. Etiyopya ve Libya'yı kaybettim ama en azından Libya'yı kurtarırım. Türkiye ile oynayan arkadaşım ise çok fazla oynamayı bilmiyorum biz onun cephesinde savaşıyoruz. İngiltere'yi bitirip sovyetlere saldırmayı düşünüyoruz. Zaten sovyetler kara savaşı olacağı için kolay olur. Ama İngiltere çok can sıkıyor. İngiltere'yi nasıl fethederiz?

Kanka eğer RP yapmıyorsanız agoroyı pek tercih etmeyin derim zaten arkadaşınızda pek bilmiyormuş İngiltere'yi deniz altılar ile darlayıp üst bölgelerindeki limana çıkabilirsiniz Almanya oynarken deniz altıdan başka bir şey basmayın ne basıcak gücünüz var ne de zamanınız Cebelitarık'ı alıp sende gemilerini getirip çıkarma deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı