M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Türkiye oynarken Amerika beni işgal etti hiçbir şey yapamıyorum Kurtuluş Savaşı açıp ayaklanma yapabilir miyim?
Arkadaşlar Türkiye oynarken Amerika beni işgal etti hiçbir şey yapamıyorum Kurtuluş Savaşı açıp ayaklanma yapabilir miyim?
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Mucho dedi: Arkadaşlar Türkiye oynarken Amerika beni işgal etti hiçbir şey yapamıyorum Kurtuluş Savaşı açıp ayaklanma yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ülkenin bir SS'ini atar mısın? Artı 0 Eksi
Mucho dedi: Arkadaşlar Türkiye oynarken Amerika beni işgal etti hiçbir şey yapamıyorum Kurtuluş Savaşı açıp ayaklanma yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ülkenin bir SS'ini atar mısın?
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 21 Haziran 2023 #3 Oyun modlu mu? Modlu değilse işgal edildikten sonra kukla devlet olmadıysanız veya başka devlet sizi işgal eden ülkeyi işgal edip sizi serbest bırakmadığı sürece oyun bitiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Oyun modlu mu? Modlu değilse işgal edildikten sonra kukla devlet olmadıysanız veya başka devlet sizi işgal eden ülkeyi işgal edip sizi serbest bırakmadığı sürece oyun bitiyor diye biliyorum.
KS KS M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 Durum bu. Bir de turamı açtım ağaçtan ama tuğran imparatorluğu kurulmadı. Dosya Ekleri image.jpg 215,6 KB · Görüntüleme: 92 Artı 0 Eksi
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 22 Haziran 2023 #5 Mucho dedi: Durum bu. Bir de turamı açtım ağaçtan ama tuğran imparatorluğu kurulmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam vanilla bu modsuz 2. Dünya savaşı seneryosu yani kurtuluş savaşı falan başlatamazsınız o ülkeyle devam edeceksiniz ya da yeni save açacaksınız. Artı 0 Eksi
Mucho dedi: Durum bu. Bir de turamı açtım ağaçtan ama tuğran imparatorluğu kurulmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam vanilla bu modsuz 2. Dünya savaşı seneryosu yani kurtuluş savaşı falan başlatamazsınız o ülkeyle devam edeceksiniz ya da yeni save açacaksınız.