HOI4 Online'da hız düşüyor

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Arkadaşımla multi oynarken hız sürekli 4'e düşüyor hiç full hız oynanmıyor önceden odaları arkadaşım açardı sorun olmazdı fakat şu an bende tüm DLC'ler var ondan ben açıyorum odaları fakat ben açınca bu dediğim hız düşme sorunu ortaya çıkıyor. İkimizin de PC'si ve interneti iyi. Sorun ne olabilir? Nasıl çözebiliriz?

2 ihtimal geliyor aklıma:
  • Arkadaşınızın interneti sizinkine göre 1 tık daha stabil
  • Biraz daha zorlama ama, 5 hız direkt limitli değil, işlemci gücüne göre çok daha hızlı olabiliyor, eğer sizin işlemciniz daha iyi ise yani 5 hızı daha hızlı oynatabiliyorsa bilgisayarınız belki internet ona yetişemiyordur. Ama dediğim gibi biraz zorlama bir tahmin bu :)

2 ihtimal geliyor aklıma:
  • Arkadaşınızın interneti sizinkine göre 1 tık daha stabil
  • Biraz daha zorlama ama, 5 hız direkt limitli değil, işlemci gücüne göre çok daha hızlı olabiliyor, eğer sizin işlemciniz daha iyi ise yani 5 hızı daha hızlı oynatabiliyorsa bilgisayarınız belki internet ona yetişemiyordur. Ama dediğim gibi biraz zorlama bir tahmin bu :)
Benim internetim daha iyi arkadaşımdan.

O zaman ya dediğim 2. ihtimal ya da her DLC yeni şeyler ekliyor, belki o yeni eklediğiniz DLC olmadan denerseniz 5'te çalışır yine.

O zaman ya dediğim 2. ihtimal ya da her DLC yeni şeyler ekliyor, belki o yeni eklediğiniz DLC olmadan denerseniz 5'te çalışır yine.

Tüm DLC'leri aynı anda aldım. Yeni 1-2 tane DLC eklenmedi yani.

Yani hiç DLC olmadan oynarken bütün DLC'lerin olduğu şeklinde oynamaya başladınız. O zaman bariz suçlu budur çünkü bu DLC'ler bir sürü yenilik getirirken kaçınılmaz olarak oyunu yavaşlatıyorlar.

Yani hiç DLC olmadan oynarken bütün DLC'lerin olduğu şeklinde oynamaya başladınız. O zaman bariz suçlu budur çünkü bu DLC'ler bir sürü yenilik getirirken kaçınılmaz olarak oyunu yavaşlatıyorlar.
Sorun dlc çokluğundan diyorsunuz yani. Bu arada o hızı ayarladığımız ve tarihin yazdığı yerin üstüne gelince bende 0ms arkadaşımda ise +100-130 MS falan yazıyor.

Muhtemel, çünkü ana DLC'lerin her biri yeni mekanik ekliyor oyuna, onlar da kaçınılmaz olarak yükü arttırıyor, yukarıdaki hocamın dediği gibi, bende de sağlam bir PC ve fiber var ama arkadaşımla hiç 5 hıza çıkamamıştık 10 saniyeden fazla

Çünkü siz hostsunuz 0 normal de, 100 küsur fazlaymış. Ben oynarken hiç bakmadım da arkadaşınız kurduğunda sizin bu kadar yüksek çıkıyor muydu? Belki de modemden port açmak gerekiyordur (tahmin sadece).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı