HOI4 ordulara ikmal desteği nasıl yapılır?

Yeager_san

Kilopat
Makaleler
8
Yer
Paradis
HOI4'e yeni başladım. Oyunu bayağı çözdüm ancak çözemediğim bazı şeylerden biri ikmal sıkıntısı. Türkiye olarak Irak'la savaşırken sağ üstte yetersiz ikmal işareti geldi. Sonra aşırı yetersiz ikmal oldu. Altyapım zaten savaş alanına kadar gelişmiş. Nasıl ordulara ikmal desteği yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı eskisi kadar etkilemiyor artık ikmali. Suply Hub ve başkentinizden Hub'a kadar giden tren rayları gerekiyor sağlıklı bir lojistik hattı için.

Hakkari'nin en sağına bir tane supply hub inşa edin ve tren yolu ile Ankara'ya bağlayın. İkmal sistemi değişti düz olarak anlatmam gerekirse;

Supply hub denen binalardan belirli menzillere kadar sana ikmal desteği sağlıyor eğer sen o menzilin dışına çıkarsan ikmal sıkıntısı yaşamaya başlar ordun ve zaman geçtikçe ikmalleri azalacağı, yenilenmeyeceği için daha kötü bir duruma girer. Eğer supply hub binasının çok uzağına gidersen supply hub binalarına tıklayıp at işaretini motorize yaparsan bu sefer kamyonları kullanmaya başlar ve daha uzun mesafelere ikmal desteği yapmaya başlar, tabi bu sizin ürettiğiniz kamyonları kullanacak. Eğer bunları yaptığında bile yeterli ikmal almıyorsa ordun, ikmali veren supply hub'un merkez ile arasındaki tren yolunu geliştirebilirsiniz.

%300'lük buff alıp hızlıca güneydoğu illerine Supply Hub basman lazım.

Bunları yaptıktan sonra yine olmazsa, eğer motorize bastıysan supply hub'un üzerine gelip atlı yerine çift motorize seçersen dağıtım alanı artıyor. Bir nebze çözer sıkıntını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…