İngiltere. Diğerlerine salça olmak, her yerde toprağın olduğundan ve ezici deniz üstünlüğünden sözünün her bölgede geçmesi, multide özellikle seninle konuşulmadan hareket edilememesi hoş
Ben fabrikaların çoğunu Ural dağlarının arkasına kuruyorum, Almanya'yı Sovyet içlerine girmesine izin vererek rahat 5 milyon kayıp vermesini sağlıyorum. Sonra Sovyet Blitzkrige'i.
Ben fabrikaların çoğunu ural dağlarının arkasına kuruyorum, Almanya'yı sovyet içlerine girmesine izin vererek rahat 5 milyon kayıp vermesini sağlıyorum. Sonra sovyet Blitzkrige'i.
Zaten AI itmese bile de ssbc AI urallara taşıyor fabrikalarını ben şu ana kadar sadece bir kere Almanya moskovayı geçip urallara itdiğini gördüm fakat AI o kadar zeki ki başkent leningrad olunca bile leningrada saldırmıyor.
Dünyayı en kolay fethedebileceğiniz ülke İngiltere bu arada. DLC'niz varsa İngiltere'de kralın partisini kurup 8.Edward'ı başa geçirirseniz durdurulamaz olabilirsiniz.
Zaten AI itmese bile de ssbc AI urallara taşıyor fabrikalarını ben şu ana kadar sadece bir kere Almanya moskovayı geçip urallara itdiğini gördüm fakat AI o kadar zeki ki başkent leningrad olunca bile leningrada saldırmıyor.
Ben 1936'dan beri Ural dağların arkasına fabrika yapıyorum. AI bilgisayarlara göre değişiyor. Benim bilgisayarımda Almanya 1944 savaşı kaybetmeye başlarken abimin bilgisayarın da Almanya Sovyetleri işgal ediyor.
Dünyayı en kolay fethedebileceğiniz ülke İngiltere bu arada. DLC'niz varsa İngiltere'de kralın partisini kurup 8.edward'ı başa geçirirseniz durdurulamaz olabilirsiniz.