HOI4 oynamayı en çok sevdiğiniz ülke?

Ben 1936'dan beri ural dağların arkasına fabrika yapıyorum. AI bilgisayarlara göre değişiyor. Benim bilgisayarımda Almanya 1944 savaşı kaybetmeye başlarken abimin bilgisayarın da Almanya sovyetleri işgal ediyor.

Almanya'nın 40 da bile Fransa'yı yenemediğini gördüm

Eski kolonilerinizi geri almak bayağı zaman harcamakta. Ama eşinizi ABD kraliçesi yapmak bayağı güzel.
Hayır harcamamakta Kanada'yı yensen hepsi yenik sayılıyor zaten. Hepsine 1 division çıkarma atsan yeter. Çıkmalarına gerek bile yok, askerin ölsün yeter.

Birleşik Krallık (İngiltere) diyebilirim. Muck <3.

Almanya. Aşırı güçlü, önüne gelen herkesi yenebiliyor ve akıllıca kullanıldığında sonsuz manpower'ı var.

Hayır harcamamakta Kanada'yı yensen hepsi yenik sayılıyor zaten. Hepsine 1 division çıkarma atsan yeter. Çıkmalarına gerek bile yok, askerin ölsün yeter.

Hocam koloniler genelde hepsi demokratlar. Fransa kendi paktını kurunca hemen kolonileri kendi ittifakına katıyor. Ben genelde kolonilerimde emperyalist isyanı çıkartıp onlara destek birliği yolluyorum.

Aşırı güçlü, önüne gelen herkesi yenebiliyor ve akıllıca kullanıldığında sonsuz manpower'ı var.
İngiltere'yle ABD'yi ve kuklalarını aldığında Almanya'dan çok manpower'ın olur, ondan daha güçlü olursun

Hocam koloniler genelde hepsi demokratlar. Fransa kendi paktını kurunca hemen kolonileri kendi ittifakına katıyor. Ben genelde kolonilerimde emperyalist isyanı çıkartım onlara destek birliği yolluyorum.

Koloniler sizden ayrılınca kendi paktlarını kuruyorlar zaten. Bu yüzden sadece Kanada'yı düşürmeniz hepsini ele geçirmeniz için yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…