oyna dedikten sonra açıldı ama crash verdiEn alttakini kurmadınız herhalde.
Yeni bir rapor paylaşın o zaman.
drive.google.com
C:\Users\şero\Documents\Paradox Interactive\Hearts of Iron IV\crashes\hoi4_20201012_184252\minidump.dmpkullanıcı adında türkçe karekter bulunmuyor.Kullanıcı adınızı Türkçe karakter içermeyen bir şey yapın. Ve şu dosyayı paylaşın.
C:\Users\şero\Documents\Paradox Interactive\Hearts of Iron IV\crashes\hoi4_20201012_184252\minidump.dmp
drive.google.com
ben oyun kullanıcı adı sandığım için yok dedim.Nasıl bulunmuyor? Üstte attığım dosyada bile "şero" diye görünüyor. "ş" bir Türkçe karakterdir.
Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
herşeyi dediğin gibi yapıyorum ama olmuyor açılmıyor. ( kullanıcı adını değiştirmeden önce arama tuşu çalışıyordu şimdi oda çalışmıyorİndirilen dosyayı masaüstüne atın ve extract konumunu masaüstü olarak seçin. Diğer detaylar rehberde mevdediğin

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.