Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Crack modlar kullandığımdan dolayı ben de aynı hatayı alıyorum, crack kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklanıyordur. Eğer modları aktif etmek istiyorsanız, launcheri açın oradan aktif edin. Daha sonra Steam üzerinden "launch game without launcher" gibi bir şeye benzer seçenek olması lazım, ona basın. Oyun açılacaktır.
Eğer crackli olarak oynuyorsanız ve direkt uygulamayla oyuna girmeye çalışıyorsanız normal olabilir. Launcher ile açmayı deneyin. Crackli ise eğer oyun dosyalarının içinde vardır illa ki.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Eğer crackli olarak oynuyorsanız ve direkt uygulamayla oyuna girmeye çalışıyorsanız normal olabilir. Launcher ile açmayı deneyin. Crackli ise eğer oyun dosyalarının içinde vardır illaki.
Crack modlar kullandığımdan dolayı ben de aynı hatayı alıyorum, crack kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklanıyordur. Eğer modları aktif etmek istiyorsanız, Launcher'i açın oradan aktif edin. Daha sonra Steam üzerinden "launch Game without Launcher" gibi bir şeye benzer seçenek olması lazım, ona basın. Oyun açılacaktır.
Dostum Ben Steam üzerinden oynuyorum hiç yaşamadım böyle bir sorun. Diğer türlü olsaydı çözebilirdik belki. Bilemedim maalesef. Oyun dosyalarını kontrol ettirmediysen bir etsin Steam.
Dostum Ben Steam üzerinden oynuyorum hiç yaşamadım böyle bir sorun. Diğer türlü olsaydı çözebilirdik belki. Bilemedim maalesef. Oyun dosyalarını kontrol ettirmediysen bir etsin Steam.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.