Peki Almanya oynarken 20 with mi yoksa 40 with mi piyade kullanmalıyım? 1940 yılında savaş başlatınca 20 with piyade ile kaybetmiştim direkt.Belirli bir zamanı yok ülkeye göre, ülkenin bonuslarına göre ve oyun tarzına göre değişen bir şey bu. Genellikle elektronik sekmesindeki araştırma hızını arttıran teknolojiler ve sanayi teknolojilerinin olabildiğince öncelik verilmesi gerekir. Onun dışında sallıyorum Romanya oynuyorsan tank yapmazsın dolayısıyla tank teknolojisi yerine piyade teknolojilerine öncelik verirsin.
21 width kullanılıyor. 6 piyade+1 artillery, support company olarak da kürek olan ve fazla artillery varsa support artillery koyabilirsin. Piyadeler hattı korumak içindir ofansifte kullanmaman lazım. Kalan bütün üretim kapasitenle ise uçak ve tank yapman gerekiyor.Peki Almanya oynarken 20 with mi yoksa 40 with mi piyade kullanmalıyım? 1940 yılında savaş başlatınca 20 with piyade ile kaybetmiştim direkt.
Anladım, genel olarak tanka ağırlık vereceğim o halde.21 width kullanılıyor. 6 piyade+1 artillery, support company olarak da kürek olan ve fazla artillery varsa support artillery koyabilirsin. Piyadeler hattı korumak içindir ofansifte kullanmaman lazım. Kalan bütün üretim kapasitenle ise uçak ve tank yapman gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.