HOI4 Sovyetler'de Chief of Army alınmıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar. Sovyetlerde otokrat gideyim dedim counter coup gidemedim advisor falan al diyordu aldım bende. Sadece andrey vlasov yani chief of army kısmını alamadım. Bu adamı nasıl alabilirim?
Pp olmadığından değil anlamadığım bir sebepten.

1635881706756.png

Merhabalar. Sovyetlerde otokrat gideyim dedim counter coup gidemedim advisor falan al diyordu aldım bende. Sadece andrey vlasov yani chief of army kısmını alamadım. Bu adamı nasıl alabilirim?

Eki Görüntüle 1205076
Focuslarda Purge yaparken bazı subayları ordudan şutluyorsunuz. Bu yüzden alamıyorsunuz. Bu arada Türkçe yama modunu kurarsanız oyunu daha iyi çözersiniz.

Eki Görüntüle 1205076
Anladığım kadarıyla sovyeti yeni öğreniyorsunuz, bence hiç öğrenmeyin ayın 23'ünde özellikle Sovyetleri ilgilendiren bir DLC geliyor ondan sonra oynasanız daha iyi.

Anladığım kadarıyla sovyeti yeni öğreniyorsunuz, bence hiç öğrenmeyin ayın 23'ünde özellikle Sovyetleri ilgilendiren bir DLC geliyor ondan sonra oynasanız daha iyi.
Sadece Sovyet oynamadım şuana kadar. O yüzden öğrenmek istiyorum. No Step Back'i alamıyacağım büyük ihtimal.

Darbeyi nasıl yapıcam? Sovyet hiç oynamadım da.
Darbe yaparsanız oyunu baştan bitirmiş ve kaybetmiş olursunuz.
1000px-NF_tree_Soviet_Union.jpeg

Focus Tree'de en sağ üstte The Great Purge focusu var 210 günlük olması lazım. Bu focusu yaparken size 3 adet event geliyor ve hepsinde 3 seçenek oluyor. Bu seçeneklerden en alttakileri seçerseniz darbe yersiniz ve o darbeden muhtemelen sağ çıkamazsınız. Ancak diğer seçeneklerle belirli subayları yollayarak kalanlarla yolunuza devam edebilirsiniz.

Sadece Sovyet oynamadım şuana kadar. O yüzden öğrenmek istiyorum. No Step Back'i alamıyacağım büyük ihtimal.
O zaman size darbe yapılmadan önce purge focusuna gitmeniz gerekiyor o focus hallolurken size bazı komutanları elemenizi isteyecek, seçeceğiniz seçeneklerdeki komutanlar sizden gidecek olan komutanlar, ona göre istediğini seçersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı