HOI4 starter Edition aldım

boratess1

Hectopat
Daha fazla  
Stater Edition aldım 127 TL'ye inmiş DLC'siz oyananmaz diyorlardı. Bu DLC'ler şimdilik yeter mi? DLC eklemem lazım mı? Ve hangi DLC'leri ilk alayım?

Kesinlikle DLC almalısınız. Oyun DLC olmadan bomboş. Fakat kesin olarak önerebileceğim bir DLC yok. İnternetten her DLC'ye bakıp hangisi ülkede oynamayı daha çok seviyorsanız ona göre alabilirsiniz.

Kesinlikle DLC almalısınız. Oyun DLC olmadan bomboş. Fakat kesin olarak önerebileceğim bir DLC yok. İnternetten her DLC'ye bakıp hangisi ülkede oynamayı daha çok seviyorsanız ona göre alabilirsiniz.
Hocam valla oyun iade ettim 80 TL gelicek dlcler indirimde bi tane alıcam dlc Türkiye oynuyorum genelde güzel bi önerin var mı

Hocam vallahi oyun iade ettim 80 TL gelecek DLC'ler indirimde bir tane alacağım DLC Türkiye oynuyorum genelde güzel bir önerin var mı?

Şu DLC'leri önerebilirim.
1.DLC Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan'a yeni odak ağacı ekliyor fakat oyuna yeni bir mekanik eklemiyor.
2.DLC Baltık ülkeleri ve Sovyet'ler Birliği'ne yeni odak ağacı ve oyuna yeni odak ağacı ve oyuna yeni ordu mekanikleri ekliyor bu DLC'yi almanızı kesin öneririm.
3.DLC İtalya, İsviçre, Etiyopya odak ağacı ekliyor ve oyuna daha iyi bir barış ekranı ve yeni mekanikler öneriyor bunu da almanızı kesin öneririm.
4.DLC Oyuna yeni odak ağaçları ekliyor fakat eski bir DLC olduğu için eski odak ağaçları çok iyi fakat oyuna komutanlarınıza madalya eklemeyi getiriyor ve bu özellik sayesinde bile kesinlikle alınmalı olarak görüyorum.
5.DLC Birleşik Krallık kukla devletlerine yeni odak ağacı ve oyuna yeni kukla devlet mekaniği getiriyor aşırı gerekli olduğunu düşünmüyorum fakat birleşik devletleri oynamayı seviyorsanız almanızı tavsiye ederim.
6.DLC Oyuna İspanya, Fransa ve Portekiz'e yeni odak ağacı getiriyor ve önemli bir mekanik olan casusluk mekaniğini oyuna ekliyor almanızı öneririm fakat 2. ve 3. DLC kadar önemli bir DLC olduğunu düşünmüyorum.
Bu DLC'leri tek tek almak yerine aylık abonelik sistemlerine 54 TL verip 1 ay boyunca tüm DLC'leri alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı