Production sekmesinde hepsi var. İstediğiniz sayıda farbrika atayabiliyorsunuz.Şu piyadelerin ekipmanlarını nasıl yapacağım eğitim için kusura bakmayın.
Production sekmesinde hepsi var. İstediğiniz sayıda farbrika atayabiliyorsunuz.
Construction sekmesinden askeri fabrika inşa etmelisiniz. Bence siz bir Tutorial açın.Hocam silah için Max 2 fabrika üretebiliyorum onun sayısını arttırmam için ne yapmam gerekli.
Hocam oyunun cahili olduğumu belirttim bu yüzden Almanya ile başlarsam içimden geçebilirler diye düşünüyorum.
Construction sekmesinden askeri fabrika inşa etmelisiniz. Bence siz bir Tutorial açın.
Fabrika şak diye basılan bişey değil oyundaki civil fabrikalarla bina basarsın askeri fabrikalarla ekipman basarsın. Bir de oyunun tuorialından öğrenemezsin youtube rehber videoları izle.Bence de hocam en iyisi tutorial deneyeyim ben ayrıca fabrikalarda ülkeyi Full mavi yaptım ama anlamıyorum tam oyunu maalesef.
Aslında bu oyunu seviyorum ama cahiliyim maalesef şu tutorial umarım işe yarar.
Oyuna tutorial sayesinde güzel bir şekilde alıştım tek anlamadığım bir şey var oda ben tankları vs nasıl yöneteceğim mesela benim şu an 5 tane tankım var bu tankları nasıl sınırlara dizeceğim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.