Sürprizbozan HOI4 Türkiye ile Yugoslavya alma

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AJudge

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
396
Türkiye ile oynuyorum Irak, Arabistan, Bulgaristan, Yunanistan'ı çok rahat aldım ama Yugoslavya'yı bir türlü alamıyorum. Birlikler ileri gidiyor birazcık ama sonra ekipman vs bitiyor çok fazla harcıyorlar nedense, verebileceğiniz taktik var mı? Ayrıca manpower gerektiği kadar politikasında ama çok fazla kayıp veriyorum.
 

Dosya Ekleri

  • hoi4.png
    hoi4.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 219
  • hoi4.png
    hoi4.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 128
Son düzenleyen: Moderatör:
Orası çok dağlık bir yer ilerlemeyi durdur 10 birlik hazırla çıkarma yap işaretli yerlere ardından oraya 10 tane daha piyade gönder oradan del tanksız ya da 41W dağcı olmadan ilerleyemezsin orada.
Screenshot_253.png
 
Bir de bir şey soracağım bölüklerde savaş hastanesi vs. var ama çok kayıp veriyorum neden acaba?

Recon, kürek, topçu, lojistik koyarım onlara çok ugraşma bunlar en kritikleri topçuyu supporta koymak zorunlu degil fakat envanterinde fazladan varsa koyabilirsin.
 
Artık çok geç arkadaşlar Yugoslavya Müttefiklere Katıldı bende son Save'den açıp Yugoslavya'yı saldım gittim Mihver'e saldırdım sonra nedense Almanya komünist oldu :D şu an da sovyetlere Müttefikler ve ben saldırıyorum saçma sapan bir hale geldi oyun ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Bir de oyun çok kasmaya başladı bir tavsiyesi olan var mı?
 

Dosya Ekleri

  • hoi4soc-min.PNG
    hoi4soc-min.PNG
    1,2 MB · Görüntüleme: 208
Hocam oyunu ne hale getirmişsiniz? Bu kadar karmaşık harita gördüğümü hatırlamıyorum yakın zamanda. Bence paraşütçü kullanın ben Nazi Almanyası ile paraşütçü kullanarak 41 yılında Amerika savaşa katılmadan savaşı kazanıyorum paraşütçüler sayesinde. Hatta en son girdiğimde (Bugün.) demir adam modu ile oynadım. İngilizler, Fransızlar, Ruslar, Amerika, Kanada, Hindistan, Alman Malayası, Alman Doğu Hint Adaları benim kuklam ve manpower hariç mükemmel durumdayım. Son olarak Çin'e saldıracağım ve zirvede bırakacağım 80'e yakın atom bombam da var, 1.2K askerim de var. Ama Çin de çok güçlü, donanma konusunda 4 katı falanım ama.
 
Hocam valla bende bilmiyorum Almanya komunist oldu ama şuan da kaybediyorlar zaten sovyetleri alıp bakacağım belki baştan başlarım yeni bir oyuna ya da bölük basıp müttefiklere dalarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı