Hearts of Iron 4 ve Age of History 3 (PC versiyon) oyunlarını karşılaştırdığımızda, oyundaki askeri diplomatik detaylardan ordu yönetim ve üretimine, arayüz ve kontrollerine kadar bir karşılaştırma yapılsa, en detaylı ve gerçekçi oyun hangisi olur?
Hearts of Iron 4 ve Age of History 3 (PC versiyon) oyunlarını karşılaştırdığımızda, oyundaki askeri diplomatik detaylardan ordu yönetim ve üretimine, arayüz ve kontrollerine kadar bir karşılaştırma yapılsa, en detaylı ve gerçekçi oyun hangisi olur?
HOİ4'ü ezip geçecek pek çok strateji oyunu var paradoxun bile. Modcular olmasaydı 2020 de ölmüştü bu oyun road to 56 vanilladan daha çok oynanıyor.Çok fazla karşılaştırmaya gerek yok, her açıdan HOI4 ezer geçer. Kendi türünde pek bir rakibi olmadığı için piyasada tekel halinde bir oyun.
HOI4 benzeri daha iyi dediğiniz oyunlar nelerdir hocam. Merak ettimHOİ4'ü ezip geçecek pek çok strateji oyunu var paradoxun bile. Modcular olmasaydı 2020 de ölmüştü bu oyun road to 56 vanilladan daha çok oynanıyor.
eu4, vic2, ck3, Hepsinin hoi4'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın hoi4'te 1000 küsür saatim var hatta mod yapıyordum bir ara ve açıkça söylüyorum, bomboş ve çöp bir oyun. Ayrıca ck3 biraz daha roleplay odaklı hoi kadar savaş ve mikro odaklı değil birbirine pek benzemeseler de o da güzeldir denemenizi öneririm. Bu türde politikaların, entrikaların bam güm savaşmaktan daha çok ilgi çekici olduğunu düşünüyorum ki bu tamamen özneldir. hoi sevmek isterseniz bu da sizin tercihinizdir saygı duyuyorum.HOI4 benzeri daha iyi dediğiniz oyunlar nelerdir hocam. Merak ettim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.