HOI4 vs EU4

Makaleler
14
Daha fazla  
İkisi de birbirine benzer oyunlar ama birisi 3 dolar iken (EU4) diğeri 10 dolar (HOI4). Hangisini almalıyım bilmiyorum. Ucuz olduğu için EU4 aklıma daha yattı ama hangisinde oyun içinde daha çok şey yapılabiliyor? Mesela HOI4'te gemi tasarlanabiliyor diye duydum. EU4 için de öyle bir şey var mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

İkisi de çok güzel ayrı ayrı oyunlar. İkisinin de kısa bir oynanış videosunu izleyin hangisi size güzel geliyorsa onu alın ama bence HOI4 ile başlamanız daha kolay gelecektir, EU4 de kolay ama HOI'ye göre bir tık daha karışık.

1444'te baslayan bir oyunla 1936'da baslayan oyundaki oynayisin tabii ki farkli olacaktir.

EU4'te gemi tasarlama yok, oyle topu su olsun, zirhi su olsun diye secme ekrani yok.
Ancak bunlar DLC'siz bir HOI4'te de yok. HOI4 alacaksaniz en azindan genisleme paketlerinin hepsini almaniz gerek cunku obur turlu oyun zevkli degil.

1444'te baslayan bir oyunla 1936'da baslayan oyundaki oynayisin tabii ki farkli olacaktir.

EU4'te gemi tasarlama yok, oyle topu su olsun, zirhi su olsun diye secme ekrani yok.
Ancak bunlar DLC'siz bir HOI4'te de yok. HOI4 alacaksaniz en azindan genisleme paketlerinin hepsini almaniz gerek cunku obur turlu oyun zevkli degil.

EU4'te aynı şekilde DLC olmadan oyun neredeyse hiçbir şeye benzemiyor.

EU4'te aynı şekilde DLC olmadan oyun neredeyse hiçbir şeye benzemiyor.
Paradox'un acgozluluk politikasi iste. En son yeni cikmis Japon DLC'si base game'den daha pahaliydi.
Sirf bunun yuzunden satin aldigim oyunun DLC'lerini cracklemek zornunda kaldim.

Paradoxa karşı DLC crack kullanmayı yasal hak olarak görüyorum.

Kesinlikle.

İkisi de birbirine benzer oyunlar ama birisi 3 dolar iken (EU4) diğeri 10 dolar (HOI4). Hangisini almalıyım bilmiyorum. Ucuz olduğu için EU4 aklıma daha yattı ama hangisinde oyun içinde daha çok şey yapılabiliyor? Mesela HOI4'te gemi tasarlanabiliyor diye duydum. EU4 için de öyle bir şey var mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben iki oyunu da oynayarak denedim. HOI4 benim daha çok ilgimi çekti HOI4 oynamaya devam ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı