Evet varDLC'ler var mı dostum?
Hocam bunu daha çok oynayarak öğrenebilirsiniz bir sürü taktik bir sürü focus var mesela avusturya-macaristan kurup ortalığı kasıp kavurabilirsiniz, ispanya ile fransayı kendinize katıp avrupa ve asya'da hakimiyet sürebilirsiniz. Burada hangi ülkeyi aldığınız, dünya tarihinin nereye gittiği önemli. Alternatif tarih olarak çok farklı şeyler yaşanabiliyor.Evet var
Kolay öğrenmem gerekiyor sıkılıp bırakmamak için onun için varmı tavsiye dostumHocam bunu daha çok oynayarak öğrenebilirsiniz bir sürü taktik bir sürü focus var mesela avusturya-macaristan kurup ortalığı kasıp kavurabilirsiniz, ispanya ile fransayı kendinize katıp avrupa ve asya'da hakimiyet sürebilirsiniz. Burada hangi ülkeyi aldığınız, dünya tarihinin nereye gittiği önemli. Alternatif tarih olarak çok farklı şeyler yaşanabiliyor.
Almanya almaktan başka çare yok. Biraz da maxmarin videoları izlersen yeterli olur.Kolay öğrenmem gerekiyor sıkılıp bırakmamak için onun için varmı tavsiye dostum
Tamamdır reisAlmanya almaktan başka çare yok. Biraz da maxmarin videoları izlersen yeterli olur.
İngilizce biliyorsan dankusmemecus tavsiye ederim. Maxmarine pek iyi bir oyuncu değil.
Tommykay de iyi bir oyuncu değil ama eğlenceli. DancusMemecus oyunları genelde çok yüksek kalitededir.Tommykay izliyorum ben genelde daha iyi geliyor özellikle Türkiye'yle falan oynuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.