HOI4'de nasıl mod yapılır?

berkayhenza

Centipat
Daha fazla  
Hearts of Iron 4 için sadece Türkiye odaklı bir mod yapmayı düşünüyorum. Harcayacak bolca zamanım var. Mayıs 1919'dan başlayan ve 1948'e kadar giden bir mod yapmayı düşünüyorum. Eğer istenirse 1920 ve 1923'te başlanabilecek. Yeni bir focus ağacı ve araştırma ağacı, yeni kararlar ve Event'ler getirmeyi ve oldukça detaylı yapmayı düşünüyorum. Henüz ortak bulamadığım için alternatif yol için focuslar düşünmüyorum. Genel olarak oynadığım modlarda Türkiye hem odak olarak hem de oynanış olarak (kurtuluş mücadelesi için) yetersiz geldi ve böyle detaylı sadece Türkiye odaklı bir mod yapmayı düşünüyorum. Konu hakkında çok teknik bilgim yok bunu nereden öğrenebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hearts of Iron 4 için sadece Türkiye odaklı bir mod yapmayı düşünüyorum. Harcayacak bolca zamanım var. Mayıs 1919'dan başlayan ve 1948'e kadar giden bir mod yapmayı düşünüyorum. Eğer istenirse 1920 ve 1923'te başlanabilecek. Yeni bir focus ağacı ve araştırma ağacı, yeni kararlar ve Event'ler getirmeyi ve oldukça detaylı yapmayı düşünüyorum. Henüz ortak bulamadığım için alternatif yol için focuslar düşünmüyorum. Genel olarak oynadığım modlarda Türkiye hem odak olarak hem de oynanış olarak (kurtuluş mücadelesi için) yetersiz geldi ve böyle detaylı sadece Türkiye odaklı bir mod yapmayı düşünüyorum. Konu hakkında çok teknik bilgim yok bunu nereden öğrenebilirim acaba?
1919 dan başlayıp 1948 e kadar gitmesi için mükemmel ötesi bir optimizasyonu olması lazım.

1919'dan başlayıp 1948e kadar gitmesi cidden zor üstteki arkadaşın dediği gibi ciddi bir optimizasyona ihtiyacı var 2. olarak birisinin o modu bu kadar uzun oynaması imkansıza yakın 29 sene boyunca sürekli Event Gelmesi focus sürelerinin 30 güne sabitlenmesi lazım hepsinin çünkü zaman ilerledikce oyun daha yavaş akacak optimizasyon için güney amerikayı ve latin amerikayı silecek bir modu kullanabilirsiniz.

Tam olarka böyle bir mod arıyorum aca yaptın mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı