Çözüldü HOI4'te Japonya nasıl düşürülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Almanya ile dünya fethi yapıyorum. Tüm major devletleri aldım sadece Japon kaldı. Japon tüm Çin'i aldı ama ben Japon'u düşüremiyorum anlamadım gitti Kore'yi falan aldım bu arada. Çıkartma atacağım Japon anakarasına atamıyorum donanma hasar aldı 20 saat onu bekliyorum. Atomum falan var atıyorum atıyorum falan da 20k uçakla hava üstünlüğü alamıyorum. Bu Japon'u nasıl düşürebilirim arkadaşlar?

Çözüm
Hocalarım benim kendi salaklığımdan dolayı alamıyormuşum.. Donanmayı denize çekmemişim o yüzden çıkarma atamıyormuşum onu fark ettim, önce donanmayı çektim denize sonra atomu bastım anakaranın hepsine zaten 300 tane falan vardı atom (sorgulamayın).. Sonra attım 20 division ile çıkartmayı 10-10 böldüm iki yana yolladım 1 ayda falan düştü Japon kolayca, ama ne çile çektim anlatamam.

Adalara tek tek çıkarma at submarine ile dış denizi SAR gemiyi çıkarınca ana karaya çıkarma at marine ya da amfibi ile.

Donanman tamir olsun,naval bomber bas ve tüm uçakları denize yönlerdir çıkartma teknolojisini son seviyeye getirdiysen 24 birlik piyade yada marine çıkartma at.3x24 birlik yönlendir anakarayı düşürürsün.

Hocalarım benim kendi salaklığımdan dolayı alamıyormuşum.. Donanmayı denize çekmemişim o yüzden çıkarma atamıyormuşum onu fark ettim, önce donanmayı çektim denize sonra atomu bastım anakaranın hepsine zaten 300 tane falan vardı atom (sorgulamayın).. Sonra attım 20 division ile çıkartmayı 10-10 böldüm iki yana yolladım 1 ayda falan düştü Japon kolayca, ama ne çile çektim anlatamam.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…