Çözüldü HOI4'te ülke teslim olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Doruk_Efe

Centipat
Daha fazla  
HOI4'te İtalya ile oynarken Etiyopya'nın tamamını aldım fakat hala o barış antlaşması yaptığımız yer açılmadı (make demands yeri) ve hala savasta gosteriyor, nasıl çözebilirim?Ek olarak Etiyopya Allies ittifakına katılmıs. (Oyun crack bu arada)

Son düzenleme:
Çözüm
HOI4'te İtalya ile oynarken Etiyopya'nın tamamını aldım fakat hala o barış antlaşması yaptığımız yer açılmadı (make demands yeri) ve hala savasta gosteriyor, nasıl çözebilirim?Ek olarak Etiyopya Allies ittifakına katılmıs. (Oyun crack bu arada)
Eğer Allies ittifakına Amerika girmediyse İngiltere'yi alman gerekiyor. Ek olarak DLC'li oynadığınızı varsayıyorum. Öyleyse Etiyopya'yı hızlıca almanız gerekiyor.
HOI4'te İtalya ile oynarken Etiyopya'nın tamamını aldım fakat hala o barış antlaşması yaptığımız yer açılmadı (make demands yeri) ve hala savasta gosteriyor, nasıl çözebilirim?

Hocam İngiltere ittifaki savasa dahil olmasa da destek veriyorlar gibi bir Event var savaşa çağırabiliyor Etiyopya onları fakat onlar girmiyor o Event ile destek verdiklerinde savasta olmasalar bile orada gözüküyorlar ondan dolayı barış antlasmasına girmiyor.

Hocam İngiltere ittifaki savasa dahil olmasa da destek veriyorlar gibi bir Event var savaşa çağırabiliyor Etiyopya onları fakat onlar girmiyor o Event ile destek verdiklerinde savasta olmasalar bile orada gözüküyorlar ondan dolayı barış antlasmasına girmiyor.
Zaten orda callable kısmında gözüküyorlar.Bide o make demands kısmı ülke düşünce otomatik olarak açılıyo değil mi?

İşte demek istediğim buydu fakat emin olmadığım için yazmadım. Bir ara normaldi bu durum fakat sonradan bozdular ve oyunun benim için İtalya'da multide romayı kurmaktan aldığım tadı zehir ettiler.

Yukarıdan savaş ekranını açın orada düşme yüzdesi gözüküyor. SS atar mısınız?

SS alamıyorum şu an fakat yüzde 100 savaş bende gözüküyor İngiliz'ler (Allies) de sadece callable kısmında gözüküyor. Peki savaşı bitirmek için tüm Allies ile mi savaşmam lazım

Peki bunun üstesinden nasıl geleceğim?

Son düzenleme:
SS alamıyorum şu an fakat yüzde 100 savaş bende gözüküyor İngiliz'ler (allies) de sadece callable kısmında gözüküyor. Peki savaşı bitirmek için tüm allies ile mi savaşmam lazım.

Peki bunun üstesinden nasıl geleceğim?

Hocam yazdığımı bir daha okursanız callable kısmında gözüktüklerini ve o yüzden de savaşın öyle kaldığını yazmıştm zaten.
Allies ile savaşıp kazanırsanız biter veya focus var mıydı hatırlamıyorum.

İşte demek istediğim buydu fakat emin olmadığım için yazmadım. Bir ara normaldi bu durum fakat sonradan bozdular ve oyunun benim için İtalya'da multide romayı kurmaktan aldığım tadı zehir ettiler.
Hocam bozdular oyunu ya Paradox yine bildiğimiz gibi modlu oynamak varken vanilla başarım dışında oynanmaz.

Zaten orada callable kısmında gözüküyorlar. Bir de o make demands kısmı ülke düşünce otomatik olarak açılıyor değil mi?

Üstüne geldiğinizde ne gerektiği yazar fotoğraf atabilirseniz okuyup söyleyebilirim yakın zamanda oynamadım hatırlamıyorum.

Hocam yazdığımı bir daha okursanız callable kısmında gözüktüklerini ve o yüzden de savaşın öyle kaldığını yazmıştm zaten.
Allies ile savaşıp kazanırsanız biter veya focus var mıydı hatırlamıyorum.

Hocam bozdular oyunu ya Paradox yine bildiğimiz gibi modlu oynamak varken vanilla başarım dışında oynanmaz.

Üstüne geldiğinizde ne gerektiği yazar fotoğraf atabilirseniz okuyup söyleyebilirim yakın zamanda oynamadım hatırlamıyorum.

Sanırım oyun crack olduğundan SS alamıyorum.Çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Eğer Allies ittifakına Amerika girmediyse İngiltere'yi alman gerekiyor. Ek olarak DLC'li oynadığınızı varsayıyorum. Öyleyse Etiyopya'yı hızlıca almanız gerekiyor.

Çözüm
@DaisakuKuze SS olayını çözdüm böyle gözüküyor.Öbür ülkeler sadece callable açınca görünüyor.

Dosya Ekleri

• hoi4_1.png
    hoi4_1.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı