Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mini inceleme tadında güzel bir inceleme olmuş. Eline sağlık. Oyunun zorluğu konusunda başta sorun yaratabilir kişiye ama oyunun ilerleyen kısımlarındaki zorluk sizi oyunu bıraktıracak kadar değil kesinlikle.
O melody için düşman odası en zor odalardan biri bana göre en zoru oydu, aslında şimdi bir daha denesem rahat geçerim ama oyunun o kısmında yapamamışız, saçma saçma ölüyordum özellikle ilk oyunu direkt dash at ve saldırı spamlayarak kolayca hallediyordum Silksong'da bir düşün dedirtti savaşlar.
@SkuggaKnight Elinize sağlık hocam güzel bir inceleme olmuş. Tahminimce benim bitirmem 48 saati geçebilirde çünkü birden fazla sonu kendim yapmaya ve tüm bossları öldürmeye çalışırım .
Ben Silksong çıkmadan bir gün önce Hollow Knight'ı bitirmiştim hocam.(Hem hikayeyi hatırlamak hem de mekanikler elime alışsın diye) Hayatimdaki en iyi kararlardan biriydi.
Ben silksong çıkmadan bir gün önce hollow Knight'ı bitirmiştim hocam.(hem hikayeyi hatırlamak hem de mekanikler elime alışsın diye) hayatimdaki en iyi kararlardan biriydi.
Forum için yazmayı bıraktım ben YT videosu ve dergiler için yazıyorum ondan dolayı 1 oyunu oynadıysam.
Kesinlikle incelemesini yazıyorum Expedition 33'e yazarken hollow Knight'a başlayamadım .
Bir de bu sene sınav senem o yüzden çok fazla oynayamıyacağım büyük ihtimal.