Hollow Knight: Silksong incelemesi

Mini inceleme tadında güzel bir inceleme olmuş. Eline sağlık. Oyunun zorluğu konusunda başta sorun yaratabilir kişiye ama oyunun ilerleyen kısımlarındaki zorluk sizi oyunu bıraktıracak kadar değil kesinlikle.

O melody için düşman odası en zor odalardan biri bana göre en zoru oydu, aslında şimdi bir daha denesem rahat geçerim ama oyunun o kısmında yapamamışız, saçma saçma ölüyordum özellikle ilk oyunu direkt dash at ve saldırı spamlayarak kolayca hallediyordum Silksong'da bir düşün dedirtti savaşlar.
Katılıyorum hocam, öyle yazmamın nedeni başlara göre zorluğun daha da arttığını anlatmak istemiştim. Sonuçta insan oynadıkça alışıyor eline oturuyor.

Gayet güzel bir inceleme olmuş hocam elinize sağlık.

Halen başlayamadım şu oyuna daha 1.oyunu bitirmeye çalışıyom umarım üzerindeki hype bitmeden başına oturup oynayabilirim

Bir de konsol mu PC'den mi oynayalım diyenler olmuş ikisi de gayet iyi çalışıyor ama her türlü gamepad çok daha rahat

(Etiketlediğiniz için teşekkürler)

@SkuggaKnight Elinize sağlık hocam güzel bir inceleme olmuş.
Teşekkürler hocam okuduğunuz için
🙂
Tahminimce benim bitirmem 48 saati geçebilirde çünkü birden fazla sonu kendim yapmaya ve tüm bossları öldürmeye çalışırım
Ben şuanlık 2 farklı sona eriştim hocam. Farklı sonlara gitmek için özellikle NPC görevleri elzem bir yer tutuyor bilginize.

Halen başlayamadım şu oyuna daha 1.oyunu bitirmeye çalışıyom umarım üzerindeki hype bitmeden başına oturup oynayabilirim
Ben Silksong çıkmadan bir gün önce Hollow Knight'ı bitirmiştim hocam.(Hem hikayeyi hatırlamak hem de mekanikler elime alışsın diye) Hayatimdaki en iyi kararlardan biriydi.
(Etiketlediğiniz için teşekkürler)
Rica ederim hocam okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi sosyaller ve keyifli oyunlar dilerim.

Son düzenleme:
Ben silksong çıkmadan bir gün önce hollow Knight'ı bitirmiştim hocam.(hem hikayeyi hatırlamak hem de mekanikler elime alışsın diye) hayatimdaki en iyi kararlardan biriydi.

Expedition 33 platinlemek ile meşguldüm bir de incelemesini falan yazıyordum hiç zamanım yoktu maalesef :(

Ben AYT akşamı başlamıştım hocam Expedition 33'e. Siz deyince benim de şimdi inceleme yazasım geldi ama yapmasam daha iyi gibi.

Forum için yazmayı bıraktım ben YT videosu ve dergiler için yazıyorum ondan dolayı 1 oyunu oynadıysam.
Kesinlikle incelemesini yazıyorum Expedition 33'e yazarken hollow Knight'a başlayamadım :).

Bir de bu sene sınav senem o yüzden çok fazla oynayamıyacağım büyük ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı