Hometech Alfa 10 TB tablet mi, yoksa Samsung Galaxy Tab A9 tablet mi?

Yidozal

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversiteye gideceğim. Şimdi ben faturama yansıtıp alacağım için bu tableti önüne bu 2 tablet çıkıyor, bu yüzden bunlardan hangisi daha iyi? Ben Hometech düşünüyorum, sebebi ise 6 GB RAM 125 GB depolama olması, Samsung bunun yanında 4 GB RAM 64 GB depolama veriyor, üstelik Samsung bildiğin kitap gibi olmuyor, kalemle yazma desen yok, Hometech alacağım ama arkadaşlarım hep alma kötü o falan diyor, nedenini sorunca sus pus oluyorlar. Ne yapmam lazım şimdi? Beni bir aydınlatın.

Saçmalama kardeşim Hometech falan bunlar karşılaştırılacak cihazlar değil. Samsung al kesinlikle.

Abi Hometech ne suçu var ben pek bilmiyorum, 6 GB RAM 125 GB depolama kalem desteği, her şeyi veriyor adam.

Samsung verdiği tek şey 64 GB depolama 4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung.
Hometech bilgisayar almıştım. Ekranı kendi kronik probleminden dolayı çatlayıp kırıldı. Müşteri hizmetlerini kaç defa arasak da ulaşamadık. Başka yerde de parçası bulunmuyor. Tek seçenek İstanbul'daki şubesine kargolamak. Onun da ne olacağı belli değil. Ekran için götürüyorsun sana bataryası bozuk halde geri geliyor. Kısacası ürün elimizde patladı. Türk malı diye güveniyoruz. Elimizde kalıyor.

Bize güven işte neyini sorguluyorsun?

Hometech Çin malı elektronik cihazları üstüne marka basıp ülkeye sokan bir firma. Çinli Çingçong firması üretiyor bunlar da Türkiye'de Hometech olarak satıyor. Hiçbir cihazları üst kalite değil, alır birkaç sene kullanırsın saçma sapan bir arıza verir çöp olur.

Samsung tabletler başına ciddi bir şey gelmese ömürlük, elimde en az 11 yıllık iki tablet var hala çalışıyor.

Bu işlerde sadece kağıt üstündeki bilgilere bakmazsın, RAM'miş depolamaymış geç bunları. Kullandıkları eMMC çipinin kalitesi bile fark ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı