Hometech Alfa 110A alınır mı?

Aralarında fazla bir fiyat farkı yok, ben Trendyol dan 945 tl'ye aldım. Celerom da o kadar iyi bir işlemci değil.
Ben şu an 1300 aşağısına bulamadım. Bu arada Celeron çok iyi olmayabilir evet, ama internette Atom ile Celeron karşılaştırmasına bakarsan kastettiğimi anlarsın.

Öncelikle Selam ben bir hafta bir gündür kullanıyorum deneyimlerimi kısaca paylaşmak istiyorum...

OLUMSUZ YANLARI
----------------------------------
- Bilgisayar 1080HD video izlediğimde ısınıyor ve videoda sürekli sistemden kaynaklı donmalar oluyor ve genel anlamda bir kasma söz ve ısınma söz konusu ayrıca hiçbir oyunu kaldıracağını düşünmüyorum. bunun dışında benim için gayet yeterli bir deneyim sunuyor

OLUMLU YANLARI
----------------------------------
- Tasarımı son derece şık ve 0,3 megapixellik kamerası benim işimi görüyor ayrıca stereo hoperlör sistemi ile sesi son derece iyi iletiyor onun dışında ekranı MAT ve parlak, 178 C açıya kadar ekran değiştirilebiliyor ve son olarak gerçekten son derece hafif bir bilgisayar

NOT, bu cihazı üreten Hometech firması yerli bir firma dolayısı ile bu bilgisayarı aldığında cari açığı düşürme yolunda küçük bir adım daha atıyoruz =)

görüşmek üzere =)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı