Çözüldü Hometech HTBook14 Mac Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DenizCeyhanTR

Decapat
Arkadaşlar merhaba. İlk olarak önceden sistemimi veriyim.
Hometech HTBook14
İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single Language.
RAM: 2 GB
İşlemci: İntel (R) Atom(TM) CPU Z3735F @1.33GHz
Sistem Türü: 32 bit veya 64 bit
İntel(R) HD Graphics
1366x768
Şimdi sistemimi verdim, bu bilgisayara Mac yüklenir mi? Ne kadar yer kaplar çünkü yerim az.
Intel driver'larını belki yükleme imkanım var belki yok bunun hakkında bilgim yok ve bu yüklenmezse PC 2D oyunları bile kasarak açar. Ses driver'ları Hometech Destek sitesinden indiriyorum kuruyorum hiçbir şey değişmiyor. Ayrıca Windows'u nasıl yedeklerim? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O sisteme kuramazsınız. Benzeri donanımlara sahip sistemlerde ise harici diske daha önceden kurmuş olduğumuz macOS sistemi denediğim bazı daha üst sistemler olmuştu.
Uzun lafın kısası Windows ile devam ediniz. Linux bile eksik kalabiliyor o sistemde. Boot yapısı uEFI 32 bit efi olarak geçiyor. Yani x64 bildiğimiz standart efi değil. Daha önce bende kullanmıştım ve sonra elden çıkarmak durumunda kaldım.

Ayrıca Windows 10 bulundurduğu ve hafıza kartı yuvası olduğu için hafıza kartı yuvası ile ek hafıza genişleme yapabilirsiniz. En fazla 32gb idi desteği galiba.
O sisteme kuramazsınız. Benzeri donanımlara sahip sistemlerde ise harici diske daha önceden kurmuş olduğumuz macOS sistemi denediğim bazı daha üst sistemler olmuştu.
Uzun lafın kısası Windows ile devam ediniz. Linux bile eksik kalabiliyor o sistemde. Boot yapısı uEFI 32 bit efi olarak geçiyor. Yani x64 bildiğimiz standart efi değil. Daha önce bende kullanmıştım ve sonra elden çıkarmak durumunda kaldım.

Ayrıca Windows 10 bulundurduğu ve hafıza kartı yuvası olduğu için hafıza kartı yuvası ile ek hafıza genişleme yapabilirsiniz. En fazla 32gb idi desteği galiba.

Çözüm
Hayır söyle söyleyeyim normal hafızası 32gb 64 e kadar yükselebiliyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ve şu an dolar arttığı için nerdeyse 4gb lik micro kart bile 20TL 64GB leri heralde 130TL den başlıyor ve bunun 64gb gold ve normalı var bu biraz zor ama söyle yapma imkanım varmı?
illa 64 değilde 32gb nin üstüne 2gb ekleyebilirmiyim veya 4-12 -16gb ekleyebilirmiyim ayrıca pc nin içindeki 32 gb ama bunun 28gb 300mb sini görüyor yani 1gb700mb boşa gidiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı