Hometech Wi360 alınır mı?

fear293

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben laptopu her yere götürmekte artık sıkıntı yaşadığım için 2 in 1 tablet arayışına girdim, bugün Hometech Wi360 cihazı gördüm bu cihaz hakkında görüşleriniz nedir? Ayrıca bu cihazda ince uçlu kalem kullanabilir miyim çizimler için kendi sitesinde Wi360 kalem adında ince uçlu kalem satıyorlar 99 TL'ye bu kalem işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben laptopu her yere götürmekte artık sıkıntı yaşadığım için 2 in 1 tablet arayışına girdim, bugün Hometech Wi360 cihazı gördüm bu cihaz hakkında görüşleriniz nedir? Ayrıca bu cihazda ince uçlu kalem kullanabilir miyim çizimler için kendi sitesinde Wi360 kalem adında ince uçlu kalem satıyorlar 99 TL'ye bu kalem işimi görür mü?
Eğer performansa önem veriyorsanız bunu hiç almayın fakat düşük sistem gereksinimli oyunları oynamak, ofis ihtiyaçlarını karşılamak, kişisel bilgisayar olarak kullanma ve deney için alabilirsiniz. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı