Honda PCX 125 nasıl motor?

ScaniaR440

Hectopat
Adana'da yaşıyorum ama Adana dahil yakın illerin hiçbirinde sıfır PCX yok (sarı sitede bir tane var onunda fiyatı normale göre yüksek) yani bildiğiniz motorun sıfırı karaborsada. 160-170bin TL bu motora vermek mantıklı mı?

Ayrica bir yerde bir şey okumuştum şöyle diyordu “motorda sıvı soğutma olduğu için tek marşta depo bitene kadar sorunsuz gezilebilir” gerçekten bu doğru mu?

PCX ‘in eksileri artıları nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bence mantıksız o kadar pahalı olması. Ama almak isterseniz yine de şahane motor. 125cc arasında en keyif veren motorlardan birisidir.

Sanayiyi unutturur, parçası her yerde bulunur, aşırı dayanıklı ve güzeldir.

Artık liste fiyatına bayiler veriyor. Facebook üzerinde Pcx grubu var oradan da inceleyebilirsin liste fiyatı altına düşük km veya 0 motorlar bol piyasada. Sakın 160 diyene kanmayın.
Motoru 2000 kilometre kullandım. Gördüğüm en büyük eksisi arka fren performansı. Bunun haricinde kasislerde rahatsız. Yol düzgünse gezmesi çok keyifli, akıyor resmen. Sele altı geniş xxl kask bile sığıyor. Aksesuar çeşidi çok, özelleştirmesi ayrı keyifli. Yakıt 2 zorlarsan 2.5 litre. Ben hiç dikkat etmeden kullanmama rağmen 2.1 litre görüyorum.

Artık liste fiyatına bayiler veriyor. Facebook üzerinde PCX grubu var oradan da inceleyebilirsin liste fiyatı altına düşük km veya 0 motorlar bol piyasada. Sakın 160 diyene kanmayın.
Motoru 2000 kilometre kullandım. Gördüğüm en büyük eksisi arka fren performansı. Bunun haricinde kasislerde rahatsız. Yol düzgünse gezmesi çok keyifli, akıyor resmen. Sele altı geniş xxl kask bile sığıyor. Aksesuar çeşidi çok, özelleştirmesi ayrı keyifli. Yakıt 2 zorlarsan 2.5 litre. Ben hiç dikkat etmeden kullanmama rağmen 2.1 litre görüyorum.

Bu sıvı soğutma olayi peki? Yani siz tek marşta 100km üstü gezebilir misiniz? Daha dogrusu uzun kullanımda sıkıntı oluyor mu veya aşırı ısınıyormu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı