Elektronik HONEYWELL Advanced QuietSet 3.999 TL

Marka alman malı. Yıllar önce amazon.de'den seramik ısıtıcısını almıştım, artık satılmıyor herhalde ama tr'den linkini buldum:

Markadan çok memnun kaldım diye geçen gün aynı markanın soğutucusunu aldım.

Fakat fazla büyük, gürültülü ve ağır geldi.
Yine de iyi serinlettiği için iade etmedim.

Alman ürünleri genelde fonksiyon bakımından iyi olur hocam. Xiaomi Mi Smart Fan 2 vardı aklımda aslında ama Amazon'da satılması ve benzer özelliklerde olması arada bıraktı açıkçası.

Smart Fan'ın DC fan olması enerji tasarrufu için büyük artı ama sadece yaz döneminde kullanılacağı için faturaya çok da bir etkisi olacağını sanmıyorum.

Birisinde karar kılacağız artık bakalım, teşekkürler yorum için :)

Alman ürünleri genelde fonksiyon bakımından iyi olur hocam. Xiaomi Mi Smart Fan 2 vardı aklımda aslında ama Amazon'da satılması ve benzer özelliklerde olması arada bıraktı açıkçası.

Smart Fan'ın DC fan olması enerji tasarrufu için büyük artı ama sadece yaz döneminde kullanılacağı için faturaya çok da bir etkisi olacağını sanmıyorum.

Birisinde karar kılacağız artık bakalım, teşekkürler yorum için :)
Vantilatörlerle ilgili dün şöyle bir video görmüştüm, Xiaomi fiyatına göre çok iyi duruyor. Videoya bakabilirsiniz. Videoda Smart Fan 2 Lite modeli var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Marka alman malı. Yıllar önce amazon.de'den seramik ısıtıcısını almıştım, artık satılmıyor herhalde ama tr'den linkini buldum:

Markadan çok memnun kaldım diye geçen gün aynı markanın soğutucusunu aldım.

Fakat fazla büyük, gürültülü ve ağır geldi.
Yine de iyi serinlettiği için iade etmedim.
Çok pardon, Alman malı yazdım ama firma Amerikan firmasıymış.
Neden kutuda hep almanca yazıyor anlamadım.

Bu markanın yorumları iyi özellikle yatarken kullanacaklar için önerilir ses olayı minimum olduğu için güç olarak diğerleri ile eşit olduğu söyleniyor.1 aydır vantilatör bakıyorum ama ne almalı hala düşüncedeyim.Kimisi en ucuz al kimisi almışken iyisini al demekte.Bu arada uyurken kullanacaklar için bir kase su koysunlar içerde hiç nem kalmazsa ağız ve burun kurumasını önler.(Az da olsa)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı