İnceleme Honeywell PTM 7950 Deneyimi

PBO açık olduğu için Wraith Prism biraz zorlanıyor evet ama işlemcinin çektiği güce kıyasla o da gayet iyi.
Bir de zaten o ekran kartıyla %100 yorulabilecek bir işlemci de değil. Şimdilik iş görür ama ilerde ekran kartı güncellemesi olursa güzel bir soğutucu da şart gibi.

İncelemenizi beğendim. İnşallah muhtaç olmam ama olursam ilk düşüneceğim macun bu olacak.

Yenilik olsun dedim

Bu honeywell'i alayim diye düşünüyorum yazın ama siz nereden aldınız? Sahtesi de çokmuş galiba.
AliExpress üzerinden aldım ben.

Fiyatı zam yemiş ama 100 TL'ye almıştım, bu performansla sahte olduğunu pek düşünmüyorum ama garanti olsun derseniz buradan almanız gerekiyor;

Selamlar. Bu macundan RTX 3080'ime kullandım ve gayet memnumum. Fakat artan parçayı nasıl saklayacağımı bilemedim. Bulunduğum bölge çok sıcak olduğu için kutusunda dururken bile kenarlardan hafif akıyor. Acaba yazın buzdolabında saklasam sorun olur mu?

Ben üstündeki şeffaf filmi kaldırmadan kutusunda çekmeceye kaldırmıştım, hala da öyle duruyordur. Kapalı bir yerde kalırsa sorun olacagini sanmıyorum.

İşlemciye uygulayacağım yakında umarım aynı etkiyi gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…