SAR Değerinin 0.60 altında olması gerekiyormuş, bu telefon tam 0.60, bu bir sorun yaratır mı sağlığıma? Huawei P Smart 2019 32 GB ile bu telefon arasında kalmıştım, Huawei 1.27 seviyesindeymiş, o yüzden vaz geçtim ondan.
Bu 1.5-2 yıldan daha fazla sürede etkisini görebileceğin bir şey, o yüzden dikkat ediyorum. Sağlığın için uzun vadede senin de dikkat etmeni öneririm, o yüzden bu kadar çok dikkat ediyorum dediklerimi yanlış anlama.
Telefonu günde 12 saat kulanan birisiyim oyunda oynuyorum videoda izliyorum bütün gün wi-fi ve konum açık.
Tekrar söylüyorum bu telefonlar aşırı derecede sağlık sorunu çıkarsaydı piyasaya sürülmesine izin verilmezdi.
Telefonu günde 12 saat kulanan birisiyim oyunda oynuyorum videoda izliyorum bütün gün wi-fi ve konum açık.
Tekrar söylüyorum bu telefonlar aşırı derecede sağlık sorunu çıkarsaydı piyasaya sürülmesine izin verilmezdi.
O kadar emin değilim. Ekonomi çok geniş bir alan ki sağlık daha az umursanıyor. Örneğin radyoaktif içerikli diş macunu faciası, denetim şansı yine vardı ama sonuçları bilinmiyor diye bir süre sunuldu.