Honor 10 Lite SAR Değeri Sorun Yaratır mı?

Makaleler
4
SAR Değerinin 0.60 altında olması gerekiyormuş, bu telefon tam 0.60, bu bir sorun yaratır mı sağlığıma? Huawei P Smart 2019 32 GB ile bu telefon arasında kalmıştım, Huawei 1.27 seviyesindeymiş, o yüzden vaz geçtim ondan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 1.5-2 yıldan daha fazla sürede etkisini görebileceğin bir şey, o yüzden dikkat ediyorum. Sağlığın için uzun vadede senin de dikkat etmeni öneririm, o yüzden bu kadar çok dikkat ediyorum dediklerimi yanlış anlama.
Telefonu günde 12 saat kulanan birisiyim oyunda oynuyorum videoda izliyorum bütün gün wi-fi ve konum açık.
Tekrar söylüyorum bu telefonlar aşırı derecede sağlık sorunu çıkarsaydı piyasaya sürülmesine izin verilmezdi.

Telefonu günde 12 saat kulanan birisiyim oyunda oynuyorum videoda izliyorum bütün gün wi-fi ve konum açık.
Tekrar söylüyorum bu telefonlar aşırı derecede sağlık sorunu çıkarsaydı piyasaya sürülmesine izin verilmezdi.
O kadar emin değilim. Ekonomi çok geniş bir alan ki sağlık daha az umursanıyor. Örneğin radyoaktif içerikli diş macunu faciası, denetim şansı yine vardı ama sonuçları bilinmiyor diye bir süre sunuldu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı