Honor 200 alınır mı?

BilalÇağan

Hectopat
Daha fazla  
Geçen gün bir konu açmıştım ve biraz da düşündükten sonra Honor 200 gayet güzel geldi. Amma velakin su ve toz dayanıklılığı yok Pro modelinde var ama 200 20.000 lira iken Pro modeli 30.000 civarı. Bu fiyat farkına değer mi?

Geçen gün bir konu açmıştım ve biraz da düşündükten sonra Honor 200 gayet güzel geldi. Amma velakin su ve toz dayanıklılığı yok Pro modelinde var ama 200 20.000 lira iken Pro modeli 30.000 civarı. Bu fiyat farkına değer mi?
Alınır güzel cihaz ve herkeste memnun. Alacaksan internetten al, elden gidip alırsan 26k fiyatı falan var. İnternette 18,19,20klarda. Sıkıntı çıkarmaz kılıf alırsın birde güzel olur.

Kendim kullanıyorum yağmurlu hava da biraz yağmura maruz kaldı bişey olmadı.
Birde ofiste otururken 50cm mesafeden yere düştü kırık çizik vs. yok.

HONOR sanırım maliyeti düşürmek için yaygın olan sertifikalara para harcamıyor birde ekran üretim malzemesini araştırmıştım baktığımda gayet kaliteli bir materyaldi tam ismi aklımda değil ama alüminyum alaşımlı cam mı kristil mi öyle bişeyler geçiyordu ismi.

Toz dayanılılık kısmına bişey diyecemeyecem ama kolay kolay bişey olacak gibi de durmuyor heryeri kapalı zaten çıkarılıp takılabilecek tek parça sim kart yuvası o zaten bütün cihazlarda var.

Tam olarak anlamadım 16.5k fiyata hem de bileklik hediyeli mi verildi ben 12/512 modelini almak istiyorum ama internette 20k fiyatı nereden 16.5k ya aldınız söyleyebilir misini?

Şu an 512 GB modeli 21K zam olmadan önce 20K idi bir de indirim vardı 19K'ya alınıyordu.

Ama ben de almadım çünkü istediğim telefon farklıydı, tavsiyem senin de benim gibi yılbaşına kadar indirim kovalaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı