Honor 200 outlet alınır mı?

Bütçe
17500

Vincentt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Benim telefonum Oppo Reno 2Z bozuldu, abim bana telefon alacak. 17.000 TL'ye Honor 200var diyorum. Kutusu açılmış, değişen yeri vardır diyor. Honor 200 outlet alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz ve telefon önerileriniz varsa atarsanız sevinirim. Kesinlikle Samsung düşünmüyorum.

Hocam yenilenmişlerde alt sınıf androidlere hiç girilmez,Samsung A serisi bakın bence.

Samsung neden düşünmüyorum işletim sistemi hoşuma gitmiyor alçak olsam bile a serisini almam honor 200ü neden almalıyım özellikleriyle çok üstün bir telefon

Samsung neden düşünmüyorum işletim sistemi hoşuma gitmiyor alçak olsam bile a serisini almam honor 200ü neden almalıyım özellikleriyle çok üstün bir telefon
Evet hocam honor kesinlikle ve kesinlikle daha üstün fakat bu telefonlar ikinci sahibine bile çok geçmiyor, annem Honor 90 kullanıyordu bana gectiginde artık yavaşladıgını ve yorulduğunu hissettim, yenilenmişte önceki sahibini tanımıyorsunuz ne olacağını bilemeyiz, yenilenmiş telefonlarda sadece Apple ve Samsun S serisi satılıyor zaten çoğunlukla o kadar alt sınıf androidde hic gerek yok bence yenilenmişe, Honor Magic 8 lite sıfır bulabilirsiniz 20 bin lira civarına. Ben az daha bütçe yükseltip sıfır Honor Magic 8 lite almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı