Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro

Ne gibi bir yazılım sorunu var merak ettim açıkçası. Dosya yöneticisi vb. uygulamalarda reklam çıkıyor diyorsanız; 3 yıldır Xiaomi Mi serisinin cihazları arasında geçiş yapıyorum bir kere bile arayüzde veya bu tür uygulamalarda reklam çıkmadı. 2-3 nesil önceki Redmi ve POCO serilerinde bu sorunun vardı, şu an şikayet eden çok az görüyorum. Hatta mi serisini kullananlar da bu şikayete bir kez bile rastlamadım, F7 Pro daha yeni çıktığı için bir şey diyemeyeceğim tek yapabileceğim yazılı kaynaklara dayanmak. Reklam çıkmasını anlarım, onun dışında ne gibi bir kötü yazılımsal özelliği var hocam, anlatır mısınız? 🙃

GPS sorunları, önyükleme ekraninda takılma, Google Play'den uygulama yuklerken hata verip yuklememesi, durduk yere yeniden baslama veya kapanma. F7 Pro da simdiden cikmis sorunlar.

GPS sorunları, önyükleme ekraninda takılma, Google Play'den uygulama yuklerken hata verip yuklememesi, durduk yere yeniden baslama veya kapanma. F7 Pro da simdiden cikmis sorunlar.

Hocam o Google Play Xiaomi'nin sorunumuymuş ya. Ben geçen bir Xiaomi telefona bir şey indirken yaşamıştım. Eski diyedir deyip geçmiştim.

Düzgün okur musunuz?
Hocam yazılımı düzeltsinler diyorsunuz, demek ki yazılımında kötü bir şey gördünüz ki böyle bir şey dediniz. Bende merak ediyorum ne gördünüz de bu kadar kötülüyorsunuz. Düzgün okuduğumu düşünüyorum 🙂

Hangi cihazlarda gerçekleşmiş bu sorunlar, hangi versiyon da ve bir de kaynak gösterme şansınız var mı? Cidden merak ediyorum, sorgulama gibi bir amacım yok. Hiç karşılaşmadım da 🙂.

Hocam yazılımı düzeltsinler diyorsunuz, demek ki yazılımında kötü bir şey gördünüz ki böyle bir şey dediniz. Bende merak ediyorum ne gördünüz de bu kadar kötülüyorsunuz. Düzgün okuduğumu düşünüyorum 🙂

Hangi cihazlarda gerçekleşmiş bu sorunlar, hangi versiyon da ve bir de kaynak gösterme şansınız var mı? Cidden merak ediyorum, sorgulama gibi bir amacım yok. Hiç karşılaşmadım da 🙂.
F7 Pro Common Issues yazmaniz yeter googleye yada redditi kurcalamaniz.

Hayatımda gördüm en fazla buga sahip yazılım. Ondan bahsediyorum. Ayrıca kaynak dümdüz benim. @kxy'nin dediği sorunlardan birini bizzat kendim yaşadım ve haklı.

Rehberinde bile sıkıntı var Xiaomi telefonların. Bir kişiyi iki kere kaydediyor, ikinci aynı kişiyi silincede bu sefer farklı birinin telefon numarasını siliyor. Garip bir işletim sistemi.

Hayatımda gördüm en fazla buga sahip ve verimsiz yazılım. Ondan bahsediyorum. Ayrıca kaynak dümdüz benim @kxy'nin dediği sorunlardan birini bizzat kendim yaşadım ve haklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Throttle yemeye de baslamis 🤣. 45 derece nedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir sorun daha 😀.

Dolusuyla var 🤣.

F7 Pro'yu alanlar birde 8 gen 3 ü tam verimlilikte kullanabileceginimi zannediyor? Islemci olarak Exynos 2400e nin bile gerisine düsmüş.

Screenshot_20250409_205424_Chrome.jpg
Screenshot_20250409_205430_Chrome.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı