Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro

Yav kardeşim 'beğenmedim' attınız diye savunduğum görüşten vaz mı geçeyim. Beğeni/beğenmeme almak umrum dışı, ben görüşümü savunmaya devam edeceğim. İki telefonun da birbirine kurdukları üstünlükler var; HyperOS diğer telefon markalarına göre daha verimsiz bir işletim sistemi olsa da o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Kendim amiral serilerini kullanıyorum, beni üzen hiç bir taraf yok açıkçası. Arkadaşın istekleri de çok ağır değil, gayet yeterli geleceğini düşünüyorum işletim sisteminin. Ben arkadaşın isteğine göre öneride bulunuyorum, daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum F7 Pro'nun. Üstteki mesajlarımda belirtmişim zaten niye daha uzun ömürlü olduğunu düşündüğümü. İyi günler dilerim herkese, yarın bakarım artık mesajlara.

Vallaha fikirleriniz vs bilgileriniz için teşekkür ederim. Bu tartışmadan ben kendimce bir çıkarım yaptım. Yardım etmeye calışan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı deneyimleri ve testler. En basitinden örnek verdiğiniz AnTuTu. Xiaomi cihazlarda güncelleme sonrası AnTuTu puanı düşen cihazlarla dolu forumlar. Yine en basitinden kronik sorunları. X3 Pro mesela kronik anakart sorunluydu. Aslında sorun modellerde değil direkt POCO'da. 100 kişi alıyorsa bu markayı 70'i önermiyor emin olun. Neresinden tutsanız orası kalıyor bu cihazların. Ben sonuçta tüketiciyim. F/P olanı alır aldırırım. Bu cihazlar alınabilecek olsaydı bende sizle aynı görüşte olurdum.
X3 Pro eski bir model bundan örnek vermenize şaşırdım; ayrıca X serisinden bahsetmiyoruz, F serisinden bahsediyoruz. X serisi sadece düşük bütçeye sahip oyuncu telefonu bakan kişiler için. Redmi, Redmi Note, POCO X serisi alanların zaten bu markadan memnun kalacağını sanmam. Tek vurduğunuz yer yazılım ki o kadar kötü değil, onun dışında Honor 200 Pro'ya göre çoğu alanda F7 Pro daha önde. Daha 3 hafta önce çıkan bir cihazı da hemen bu kadar gömmeniz çok garip.

X3 Pro eski bir model bundan örnek vermenize şaşırdım; ayrıca X serisinden bahsetmiyoruz, F serisinden bahsediyoruz. X serisi sadece düşük bütçeye sahip oyuncu telefonu bakan kişiler için. Redmi, Redmi Note, POCO X serisi alanların zaten bu markadan memnun kalacağını sanmam. Tek vurduğunuz yer yazılım, onun dışında Honor 200 Pro'ya göre çoğu alanda F7 Pro daha önde. Daha 3 hafta önce çıkan bir cihazı da hemen bu kadar gömmeniz çok garip.

Yukarıda attigim geekbench testine falan baktinizmi? Ciddi bir verimsizlik var cihazda. Tam kapasite kullanamiyor sistemini.

X3 Pro eski bir model bundan örnek vermenize şaşırdım; ayrıca X serisinden bahsetmiyoruz, F serisinden bahsediyoruz. X serisi sadece düşük bütçeye sahip oyuncu telefonu bakan kişiler için. Redmi, Redmi Note, POCO X serisi alanların zaten bu markadan memnun kalacağını sanmam. Tek vurduğunuz yer yazılım ki o kadar kötü değil, onun dışında Honor 200 Pro'ya göre çoğu alanda F7 Pro daha önde. Daha 3 hafta önce çıkan bir cihazı da hemen bu kadar gömmeniz çok garip.

Mesajımda da dediğim gibi. Sorun sadece modellerde değil direkt markada. Ayrıca X ya da F serisi arasında dağlar kadar fark yok. Sadece F serisine daha iyi işlemci atıp geçiyor adamlar. Birkaç özelliğini geliştiriyorlar. Tek vurduğumuz şey yazılım diyorsunuz da bir telefonun %50'si yazılım zaten. Ve evet gömdüğümüz kadar da var yazılımı. Rezalet bir yazılım tek kelimeyle. 3 hafta önce çıkan telefonu kötülemiyoruz hocam biz yazılımı kötülüyoruz.

Yav kardeşim 'beğenmedim' attınız diye savunduğum görüşten vaz mı geçeyim. Beğeni/beğenmeme almak umurum dışı, ben görüşümü savunmaya devam edeceğim. İki telefonun da birbirine kurdukları üstünlükler var; HyperOS diğer telefon markalarına göre daha verimsiz bir işletim sistemi olsa da o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Kendim amiral serilerini kullanıyorum, beni üzen hiçbir taraf yok açıkçası. Arkadaşın istekleri de çok ağır değil, gayet yeterli geleceğini düşünüyorum işletim sisteminin. Ben arkadaşın isteğine göre öneride bulunuyorum, daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum F7 Pro'nun. Üstteki mesajlarımda belirtmişim zaten niye daha uzun ömürlü olduğunu düşündüğümü. İyi günler dilerim herkese, yarın bakarım artık mesajlara.

Çok iyi söylediniz. İlgi umrunuzda değil. Siz görüşünüzdesiniz. İdolüm sizsiniz, yardım için teşekkürler yarın görüşmek üzere.

POCO'nun yaptığı hiçbir cihazdan beklentim yok. Önce göz boyamayı bıraksınlarda şu yazılımı düzeltsinler bir. Sonra diğer sorunları da belki hallederler.

POCO'nun yaptığı hiçbir cihazdan beklentim yok. Önce göz boyamayı bıraksınlarda şu yazılımı düzeltsinler bir. Sonra diğer sorunları da belki hallederler.
Ne gibi bir yazılım sorunu var merak ettim açıkçası. Dosya yöneticisi vb. uygulamalarda reklam çıkıyor diyorsanız; 3 yıldır Xiaomi Mi serisinin cihazları arasında geçiş yapıyorum bir kere bile arayüzde veya bu tür uygulamalarda reklam çıkmadı. 2-3 nesil önceki Redmi ve POCO serilerinde bu sorunun vardı, şu an şikayet eden çok az görüyorum. Hatta Mi serisini kullananlar da bu şikayete bir kez bile rastlamadım, F7 Pro daha yeni çıktığı için bir şey diyemeyeceğim tek yapabileceğim yazılı kaynaklara dayanmak. Reklam çıkmasını anlarım, onun dışında ne gibi bir kötü yazılımsal özelliği var hocam, anlatır mısınız? 🙃

Ne gibi bir yazılım sorunu var merak ettim açıkçası. Dosya yöneticisi vb. uygulamalarda reklam çıkıyor diyorsanız; 3 yıldır Xiaomi Mi serisinin cihazları arasında geçiş yapıyorum bir kere bile arayüzde veya bu tür uygulamalarda reklam çıkmadı. 2-3 nesil önceki Redmi ve POCO serilerinde bu sorunun vardı, şu an şikayet eden çok az görüyorum. Hatta Mi serisini kullananlar da bu şikayete bir kez bile rastlamadım, F7 Pro daha yeni çıktığı için bir şey diyemeyeceğim tek yapabileceğim yazılı kaynaklara dayanmak. Reklam çıkmasını anlarım, onun dışında ne gibi bir kötü yazılımsal özelliği var hocam, anlatır mısınız? 🙃

Düzgün okur musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı