Honor 200 Pro vs POCO F7 Pro

Gayet de uzun ömürlü bir cihaz, sizi uzun ömürlü olmadığını düşündüren şey ne?

Kullanıcı deneyimleri ve testler. En basitinden örnek verdiğiniz AnTuTu. Xiaomi cihazlarda güncelleme sonrası AnTuTu puanı düşen cihazlarla dolu forumlar. Yine en basitinden kronik sorunları. X3 Pro mesela kronik anakart sorunluydu. Aslında sorun modellerde değil direkt POCO'da. 100 kişi alıyorsa bu markayı 70'i önermiyor emin olun. Neresinden tutsanız orası kalıyor bu cihazların. Ben sonuçta tüketiciyim. F/P olanı alır aldırırım. Bu cihazlar alınabilecek olsaydı bende sizle aynı görüşte olurdum.

Her şey işlemci gibi bir açıklama yapmadım. Arkadaş işlemci ve oyundan bahsetmiş ona yanıt verdim. Üstteki mesajımı okusanız modellerin birbiri arasında kurduğu üstünlükleri yazmışım zaten, tek işlemci önemli diyen yok burada.

Oyun için en fazla önemli olan şey işlemci zaten.

Her şey işlemci gibi bir açıklama yapmadım. Arkadaş işlemci ve oyundan bahsetmiş ona yanıt verdim. Üstteki mesajımı okusanız modellerin birbiri arasında kurduğu üstünlükleri yazmışım zaten, tek işlemci önemli diyen yok burada.

Hocam yazılımı vasat. Malzemesi vasat. Amaçları sadece kağıt üstünde iyi görünmek. Uzun vadede dayanmıyor illaki bir sorun çıkarıyorlar.

Çok hızlı performans düşüşü yaşıyorlar.

Yukarıda islemciyi nasıl verimsiz kullandığını gösterdim POCO'nun. Gelelim işcilik ve malzeme kalitesine. Hiçbir POCO'nun içini acip baktiniz mi? Ya da gordunuz mu? Isciliginin ortalama bir cinli markanin bile altinda oldugu bilinen bir gercek. Boyle bir donanimi bu fiyatta kaliteli sekilde verecegini dusunmek saçma zaten. Her yerinden kısıyorlar cihazin.

Hocam yazılımı vasat. Malzemesi vasat. Amaçları sadece kağıt üstünde iyi görünmek. Uzun vadede dayanmıyor illaki bir sorun çıkarıyorlar.

Çok hızlı performans düşüşü yaşıyorlar.

Aynı şekilde düşünmüyorum hocam. POCO X5 Pro mesela gayet iyi. 60 FPS sabit PUBG ve FPS düşüklüğü yok.

Aynı şekilde düşünmüyorum hocam. POCO X5 Pro mesela gayet iyi. 60 FPS sabit PUBG ve FPS düşüklüğü yok.

Vallahi benim arkadaşımda aksine çok şikayetçi hocam. Sizi bilemem. Bir süre sonra düşüş yaşarsınız muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı