Honor 200 vs Samsung S24FE 2025

Bütçe
25000

ArdaAta12

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar hocam. HONOR 200 512 GB 12 GB RAM (Honor Türkiye garantili) ürün ile Samsung Galaxy S24 FE 256 GB 8 GB RAM arasında kaldım.

Eski telefon pocoydu ve performans olarak beni biraz mutsuz ediyordu. Bu yüzden Xiaomi'den uzak durmayı düşünüyorum.
Samsung kalitelidir diye düşünüyorum ama Honor da kağıt üstünde çok sağlam.

Birinci önceliğim uzun süre sorunsuz kullanmak.
İkincisi batarya dolum ve kullanım süresi.
Üç çok oyun oynamam ama sosyal medyadır ödevdir bir şeydir hani o tarz şeylerde sorun çıkarmasın akıcı olsun.

Samsung FE 25Bin'e buldum Honor da 22 bin denildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 200 batarya dolumda ve şarj kısmında daha iyi ekran kasa oranı olarakta honor daha iyi S24 fe ise güncelleme olarak daha iyi diyebilirim

Tercih sebebinizi de belirtir misiniz? Arada kaldım bende Pro modelle arasında.
Pro modeli düz modelinden çok farklı ve fiyatı 33 bin civarlarında diye biliyorum (S24 FE ile aralarında yaklaşık 10 bin TL var). O fiyata düz S24 alabilirsin. Ben düz modelle karşılaştırdım ve S24 FE bence daha iyi. Honor 200'ün S24 FE karşısında artıları; ekranı, bataryası ve şarjı. S24 FE'nin Honor 200 karşısında artıları; yazılımı (kişiden kişiye değişebilir + olarak Galaxy AI çok kullanışlı), işlemcisi ve güncelleme ömrü.

Pro modeli düz modelinden çok farklı ve fiyatı 33 bin civarlarında diye biliyorum (S24 FE ile aralarında yaklaşık 10 bin TL var). O fiyata düz S24 alabilirsin. Ben düz modelle karşılaştırdım ve S24 FE bence daha iyi. Honor 200'ün S24 FE karşısında artıları; ekranı, bataryası ve şarjı. S24 FE'nin Honor 200 karşısında artıları; yazılımı (kişiden kişiye değişebilir + olarak Galaxy AI çok kullanışlı), işlemcisi ve güncelleme ömrü.
Katılıyorum. İki cihazıda kullandım bana tasarım ve ekran nedeniyle Honor 200 çok daha keyifli ve güzel geldi aralarında ahım şahım bir fark yok tamamen tercih meselesi. Mesela beni 24FE den soğutan şey ekran kasa oranı oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı