Custom ROM Honor 200'e Custom ROM atılır mı?

BilalÇağan

Hectopat
Daha fazla  
6 yıldır filan Samsung A20 kullanıyordum Honor 200'e geçtim. Canavar gibi telefon mükemmel bir şey tek sorun 6 yıldır kullandığım Samsung'u özlüyorum buna samgsungda tarzı bir ROM atabilir miyim? Ayrıca yazılımsal olarak beğenmediğim bir iki şey var. Bunu nasıl yapabilirim? Yapılmasını tavsiye eder misiniz?

Hocam cihazınız yeniyse garantisi gider.

Daha 1 aylık ama yazılımsal olarak hoşuma gitmeyen şeyler var. Mesela Samsung'da USB ile internet paylaşmak istediğimde telefonu taktığımda direkt seçebiliyordum. Burada ayarlardan her seferinde elle aktif etmem lazım bunu da geçtim Wi-Fi bağlanmak istediğimde daha önce gittiğim yerlerdeki Wi-Fi'leri gösteriyor ben Refresh atmasam yenilerini göstermiyor.

Yani cihaz sizin cihazınız istediğinizi yapabilirsiniz fakat Custom ROM atacaksanız garantisi gider bunu bilerek yapın eğer yapacaksınız.

Yani cihaz sizin cihazınız istediğinizi yapabilirsiniz fakat Custom ROM atacaksanız garantisi gider bunu bilerek yapın eğer yapacaksınız.

Hangi ROM'u atmam lazım bu işlemi şimdi değil de ileride yapmak istiyorum. TWRP ile deneyimim yok önce eski telefonumda denerim sonra honora atarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı