Honor 8C Ekran Şifresi Sıfırlama

1594213920593913024382344348634.jpg

Wipe data seçtikten sonra yes yazın diyor yes yazamıyorum klavye aktif değil ne yapabilirim?
  1. Şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun.
  2. Cihazınız açıksa kapatın ve birkaç saniye bekleyin.
  3. Cihaz kapalı konumda iken Sesi Yükselt(Volume Up) ve Güç Açma (Power) tuşuna basın ve cihaz logosu görünene kadar tuşlara basmayı bırakmayın.
  4. Huawei logosu göründüğünde Güç Açma (Power) tuşuna basmayı bırakın ve bir süre bekleyin.
  5. Kurtarma Modu (Recovery Mode) ekranı göründüğünde tüm tuşları bırakın.
  6. Recovery ekranında Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımıyla Wipe Data / Factory Reset seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşu ile seçin.
  7. Wipe Data / Factory Reset menüsünde yine Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımı ile Yes — Delete All User Data seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşuna basın.
  8. Cihaz verilerinin silinmesi ardından gelen ekranda Reboot System Now üzerinde Güç Açma(Power) tuşuna basın.
  9. Cihazınız yeniden başladığında Huawei Honor 8C hard reset işlemi gerçekleşmiş olacaktır
İstememesi gerekiyor bunları yaptıysan?
Wipe data dan sonra yes yazıp geçin diyor ama klavye çalışmıyor ne yapmalıyım
Wipe data bastıktan sonraki ekranda yes yazıp devam edin diyor ama yes yazamıyorum bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
Wipe data seçtikten sonra yes yazın diyor yes yazamıyorum klavye aktif değil ne yapabilirim?

Wipe data dan sonra yes yazıp geçin diyor ama klavye çalışmıyor ne yapmalıyım
Wipe data bastıktan sonraki ekranda yes yazıp devam edin diyor ama yes yazamıyorum bilgisi olan varmı
Cihazınız tam olarak nedir. Kurtarma modunda klavye istemez. Wipe data'ya bastığınızda eğer bir Samsung ise
no
no
no.....
Yes
no
no
no gibi bir yer çıkacaktir ses kısma tuşu ile yes in üzerine gelip güç tuşu ile onaylayın.

Cihazınız tam olarak nedir. Kurtarma modunda klavye istemez. Wipe data'ya bastığınızda eğer bir Samsung ise
no
no
no.....
Yes
no
no
no gibi bir yer çıkacaktir ses kısma tuşu ile yes in üzerine gelip güç tuşu ile onaylayın.
Cihaz honor 8c wipe datayı seçince yeni ekran geliyor orda input word yes diyor klavye geliyor ama klavye yazmıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı