Honor 90 alınır mı?

Batarya, kamera ve ekran tarafında Honor üstün.

Batarya anlamında net bi' şey söylemek mümkün değil, OC'lu SD 7 Gen 1'in nasıl bir güç tüketiminde bulunduğu şüpheli.

Kamera olarak; Honor'un sensörü iyi, ancak OIS olmadığından sensörden tam anlamıyla yararlanmak mümkün değil. Ancak sensörü iyi olsa dahi, S21 FE'nin hem sensörü daha iyi hem de OIS var.

Ekran olarak bi' tek 3840Hz PWM karartma dikkatimi çekti, 1600 Nit parlaklık ise iyi denilebilir. Ancak ekranın eğimli olması ve koruma bulunmaması soru işareti...

Batarya anlamında net bi' şey söylemek mümkün değil, OC'lu SD 7 Gen 1'in nasıl bir güç tüketiminde bulunduğu şüpheli.

Kamera olarak; Honor'un sensörü iyi, ancak OIS olmadığından sensörden tam anlamıyla yararlanmak mümkün değil. Ancak sensörü iyi olsa dahi, S21 FE'nin hem sensörü daha iyi hem de OIS var.

Ekran olarak bi' tek 3840Hz PWM karartma dikkatimi çekti, 1600 Nit parlaklık ise iyi denilebilir. Ancak ekranın eğimli olması ve koruma bulunmaması soru işareti...
Hocam batarya konusunu birkaç YouTuberdan dinledim, günlük kullanımda 1,5 günü rahatlıkla çıkarıyormuş.
Ben honorun kamerası daha iyi sadece OİS yok diye duymuştum.
Hocam ekran koruyucusu internette satılıyor ama koruma derken ne dediniz anlayamadım:)

Hocam her ois te bir değil şimdi örneğin iphone 8 ile 14 arasında dağlar kadar fark var kaliteli bir eis üzmez

@Muxof0 video testlerinde bir EIS için fazla başarılı buldum çekimlerini. Video delisi olmayan biri için OIS'i aratmaz. Elbette OIS kalitesini sunmuyor, orası ayrı.
Kamera delisi bir adam zaten işlemciye de önem verir dediğiniz gibi iş görür

S21 FE alın. Şahsen birkaç yıl geçene kadar Honor firmasından telefon almayın şu an Türkiye'de kılıfları bile yok hepsini yurt dışından sipariş ediyorsunuz.

Mid-range sınıfında 400 dolarlık bir cihaz için 2 sene güncelleme fena değil aslında.

A54 bile 4 yıl güncelleme sunuyor. Kaldı ki Honor güya Samsung ve IPhone'u geçebileceğini iddia ediyordu. Sırf yazılımsal destek nedeniyle bile bu mümkün değil. Gerçi Magic serisi bile 3 yıl destek alıyor, bu markanın güncelleme politikasını gözden geçirmesi gerekiyor.

A54 bile 4 yıl güncelleme sunuyor. Kaldı ki Honor güya Samsung ve IPhone'u geçebileceğini iddia ediyordu. Sırf yazılımsal destek nedeniyle bile bu mümkün değil. Gerçi Magic serisi bile 3 yıl destek alıyor, bu markanın güncelleme politikasını gözden geçirmesi gerekiyor.
Nerede iddia etti hocam? Hiç duymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı